Ajankohtaista

Sporttileirin ilmoittautumista jatkettu 28.5.2017 saakka.
Toukokuun 19.päivä Kunnonpaikassa huippumenoa Kunnon Askelen merkeissä. Ennen 5km tai 10km reiteille lähtöä tapahtuma-alueella mm. Live lavista, Hulahula-tanssia ja livemusiikkia. Ilmoittaudu mukaan!
Keskiviikkona 10.5. vietetään koko Suomessa Unelmien liikuntapäivää. Nauti liikkumisesta ja aktiivisesta arjesta omalla tavallasi ja houkuttele kaverisi mukaan. Tehkää pieni kävelylenkki lounastauolla, käykää luontoretkellä perheen kesken tai osallistukaa oman paikkakunnan liikunnalliseen tapahtumaan. Tehdään tästä päivästä iloinen ja eilistä hieman liikunnallisempi päivä!
Ilmoittautuminen auki 21.5 saakka, mutta kannattaa olla nopea jotta varmistat paikkasi leirillä!
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt vuoden 2017 seuratukea lähes neljä miljoonaa euroa. Tukea sai Pohjois-Savon alueella 19 seuraa.
Kokouksessa todettiin, että vuosi 2016 meni toiminnallisesti ja taloudellisesti hyvin. Tulos oli ylijäämäinen 6460€ ja toimintamenot olivat 722.943€.
Seurat tarjoavat ilmaisia lajikokeiluita lapsille ja nuorille Sporttikortilla toukokuun loppuun saakka! Tutustu lajeihin ja ilmoittaudu mukaan.
Pieksämäen urheilukeskus Poleenissa järjestetään 20.4.2017 klo 12-16 urheilujohtamisen seminaari. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille urheilun parissa toimiville ja esiintymässä on tasokas puhujajoukko.
Itä-Suomen aluehallintovirasto, Etelä-Savon Liikunta, Pohjois-Karjalan Liikunta ja Pohjois-Savon Liikunta järjestävät yhteistyössä koulujen rehtoreille ja sivistysjohtajille suunnatun liikkuva koulu - verkostotapaamisen Varkaudessa.
Ovatko kaikki seurasi ohjaustoiminnassa mukana olevat henkilöt koulutettuja tehtäviinsä? Onko mukana uusia ohjaajia tai kaipaako joku kertausta? Tule mukaan ykköstason VOK-Superviikonloppuun 31.3.-1.4.2017.
RSS ATOM