MINNAN PORTAAT – hyväntekeväisyysjuoksu la 26.5.2018 klo 11.00 Puijolla

17.4.2018

Minnan Portaat -juoksukilpailussa juostaan Puijon hyppyrimäen viereiset portaat, portaiden alapäästä Puijon laelle. Tapahtuma on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tarkoitus on yhdistää kulttuuria ja liikuntaa uudessa tapahtumassa.

Minna Portaat järjestetään ensimmäisen kerran Minnan nimipäivänä la 26.5.2018 Puijolla. Osallistua voi yksin, joukkueena, työporukalla, yhdistyksenä tai tapahtumaan voi tulla vaikka koko perheen voimin. Haasta kaverisi tai työporukkaa mukaan, lähetä haaste jakamalla tapahtuma! Kaikki voivat osallistua, kilpailutaustaa ei tarvita.

Juoksijoita on aina kaksi rinnakkain, joka lisää kilpailutunnelmaa. Teräksisten portaiden läpi näkee maastoon, joka tekee juoksureitistä jopa hiukan jännittävän. Näkymät Puijolla ovat kuitenkin upeat, joten Minnan Portaat on osallistujalleen elämys, eikä portaissa voi eksyä!

Tapahtuma on nimetty Minna Cantin mukaan. Kirjailija Minna Canthille (1844-1897) Puijo oli tärkeä, vaikka hän kuvasi sitä teoksissaan harvoin. Sitä useammin hän kirjoittaa ystävilleen Puijon merkityksestä itselleen. Mäki oli hänelle virkistävien kävelyretkien, hauskojen vierailujen tai mietiskelyn paikka.

Osallistumismaksu sisältää osallistumisen kilpailuun, yhteisen alkulämmittelyn, vapaalipun Puijon torniin ja keittolounaan & kahvit Puijon Majalla. Ja koska kyseessä on hyväntekeväisyystapahtuma, maksu voi olla suurempikin:)

 

Katso lisää: www.minnacanth.fi ja ilmoittaudu https://www.sportspoc.com/MinnanPortaat

 

Järjestäjä Minna Canthin talo ry,  kilpailuasiantuntija Kuopion Reipas, yhteistyössä Puijon torni ja hyväntekeväisyyskohde Kanttila, Minna Canthin talon kunnostus.