Ajankohtaista

Tule oppimaan kinesioteippauksen perusteet ja kuinka kinesioteippausta voidaan hyödyntää omassa lajissasi. Koulutuspäiviä on tarjolla kaksi, valitse itsellesi sopivampi päivä (13.12. täynnä).
Pohjois-Savon Liikunta ry on perustanut maakunnallisen seuratoiminnan työryhmän, johon on valittu edustajia pohjoissavolaisista urheiluseuroista. Työryhmä aloittaa vuoden 2012 alussa.
Sunnuntaina 6.11.2011 Kuopion kaupungin teatterin suuri sali oli ääriään myöten täynnä. KNV on toiminut kolmella eri vuosisadalla. Seura on tarjonnut kuopiolaiselle naisille voimistelua vuodesta 1886 lähtien.
Välkkäri-koulutus on tarkoitettu liikunnasta kiinnostuneille 5. - 9.luokkalaisille. Koulutuksessa nuoret saavat valmiuksia toimia oman koulunsa välitunneilla liikuntaan innostajina, leikkien ja pelien käynnistäjinä sekä ohjaajina. Tilaa välkkärikoulutus omalle koulullesi!
Viri on kuuden seuran joukossa, jotka esitellään TV 2:n SISU-ohjelmassa. Lähetys nähtävissä Yle Areenalla.
Lumilyhtyarpojen myyntiaika alkoi lokakuussa, nyt viimeistään kannattaa tehdä arpatilaukset.
Tapahtuma keräsi 2700 henkeä. Pariisin matkan voitti arvonnassa Kati Raiciu ja Rooman matkan Kimmo Kuitunen.
KKI:n tukema Kimpassa Kuntoon -liikuntahanke alkoi Siilinjärvellä. Hanke ohjaa yli 40-vuotiaita yksityisyrittäjänaisia elämäntapamuutokseen ja antaa uusia liikuntakavereita.
Miksi lasten ja nuorten liikkuminen on vähentynyt huolestuttavasti? Tule kuulemaan hyviä ideoita, keskustelemaan ja hakemaan apua arkeesi. Katso seminaariohjelma ja ilmoittaudu mukaan 20.9. mennessä.
Lumilyhty on Suomen suurin tavara-arpajainen ja erinomainen tapa seuroille hankkia rahaa seuran kassaan.
RSS ATOM