Ajankohtaista

Hankkeen toinen kuopiolaisille/Kuopiossa toimiville yhdistyksille suunnattu Tulevaisuusilta pidetään Kuopiossa 29.1.2019 klo 17:30-20:00.
Pohjois-Savon Kylien hallinnoimassa ja Pohjois-Savon Liikunnan osatoteuttamassa hankkeessa (2018-2019) on tarjolla runsaasti pääsääntöisesti yhdistyksille maksuttomia koulutuksia.
Lajin vaihduttua lentopallosta koripalloon ensimmäiselle koripallon kerralle 1.12. tuli mainiot 47 liikkujaa. Jouluun saakka joulukuun lauantait koripalloillaan Linkin johdolla Pohjantien koululla klo 10 alkaen.
Hae KIPINÄT-lehti Pohjois-Savon Liikunnan toimistolta tai lue lehti sähköisenä. Ajankohtaisia tietoja ja kokemuksia terveysliikunnasta.
Jäsenistön sääntömääräinen syyskokous pidettiin Hotelli Scandic Kuopiossa ja kokouksen puheenjohtajana toimi Hannu Kiminkinen. Ensi vuosi on nykyisen nelivuotisen "Parasta Savolaista Liikettä"-strategian viimeinen vuosi ja toiminnassa jatketaan siinä määriteltyjen askelmerkkien mukaisesti. Toiminnan keskiössä ovat seura- ja yhdistystoiminnan elinvoimaisuus, lasten ja nuorten liikunta, aikuisten liikunta sekä kuntayhteistyö. Kokouksessa ei tehty henkilövalintoja ja jäsenmaksuksi vahvistettiin 50€/vuosi. Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin yksimielisesti ja talousarvion loppusumma on 627.200€.
Oletteko kaivanneet seuran hallintoon, viestintään, tietosuojaan ja jäsenrekistereihin liittyviä koulutuksia? Onko Seurallanne tarve kouluttaa uusia järjestyksenvalvojia? Entä tulisiko seuranne tapahtumajärjestämisen osaamista päivittää tai lisätä?
Syyskokous pidetään Hotelli Scandic Kuopiossa (Satamakatu 2) tiistaina 27.11 alkaen klo 18.30. Kahvitus ja valtakirjojen tarkistus klo 18. Pohjois-Savon Liikunnan hallitus toivottaa jäsenyhdistykset tervetulleiksi syyskokoukseen.
RSS ATOM