Ajankohtaista

Kuopion Uimaseura ry onnistui mainiosti Perheiden Liikuntalauantaiden neljän ensimmäisen kerran toteutuksessa. Kiitos Kuopion Uimaseuralle ja seuran yhteyshenkilölle Tualle.
Teemoitettuja kehittämistyöpajoja voivat varata Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n toiminta-alueella (Kaavi, Kuopion maaseutualueet, Rautavaara, Siilinjärvi, Tuusniemi) toimivat yhdistykset.
Tiistain 2.10. Yhdistys työnantajana -koulutus johdattelee yhdistystoimijat tarjonnaltaan laajalle ja laadukkaalle koulutuspolulle.
Uusia koulutuksia! (12.9.2018)
Nyt kannattaa tutustua syksyn koulutusmahdollisuuksiin. Valmentajaklinikoissa syksyn teemana on kaikille ajankohtainen aihe: lepo ja palautuminen.
Kaikille kuopiolaisille perheille avoimet ja maksuttomat Liikuntalauantait käynnistyvät uinnilla, Niiralan uimahallilla la 8.9.2018 klo 16.30-18.30.
Seminaari on suunnattu lasten ja nuorten koulupäivän ja arjen fyysisen aktiivisuuden lisäämisestä kiinnostuneille tahoille.
Syyskaudella Pohjois-Savon Liikunnalla on tarjolla hyviä koulutuspaketteja niin ohjaajille kuin seuratoimijoillekin. Tutustu ja tule mukaan!
Kunnossa kaiken ikää- ohjelman kautta haettava KKI-hanketukihaku avautuu 1.9. ja hakuaika 30.9. mennessä. Nyt on hyvä aika miettiä oman seuran, yhdistyksen tai työyhteisön kohdalla uuden toiminnan aloittamista. KKI-hanketukea voi hakea työikäisten liikuttamiseksi ja uusien liikkujien aktivoimiseksi.
PSL:n väki lomailee ja toimistomme on suljettuna 2.7.-29.7.2018.
RSS ATOM