Uusi välituntiliikunnan kampanja ala- ja yläkouluihin

4.8.2012Nyt kouluilla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan välituntiliikuntakampanjaan ja tilata Välkkäri-koulutus omalle koululle kampanjahintaan

Pohjois-Savon Liikunta ja 14 muuta liikunnan aluejärjestöä toteuttaa yhdessä Nuoren Suomen kanssa kampanjan ala- ja yläkoululaisten välituntiliikunnan aktivoimiseksi syksyllä 2012.

Vipinää välkälle! – välituntikampanja alakoululaisille

Kampanja toteutetaan 1.-5.10. Kampanjassa mukana olevat saavat hauskoja välituntivinkkejä jokaisen oppilaan riemuksi! Ilmoittautuminen päättyy 7.9. Lue lisää http://www.nuorisuomi.fi/vipinaa_valkalle 
 
Välituntiturnaus yläkoululaisille
Välituntikampanjan ideana on aktivoida oppilaat liikkumaan välitunneilla. Yläkoulujen välituntikampanjassa järjestetään luokkien välinen kaupunkitaistoturnaus. Turnauksen voi toteuttaa sisällä ja soveltaen myös ulkona.
 
Kampanjan toteuttamisen pääroolissa ovat oppilaat. Ilmoittaudu kampanjaan tästä. Ilmoittautuminen päättyy 7.9. Kampanja-aika on 1.-12.10.
 
Tarjous Välkkäri-koulutuksesta
Välkkäri-koulutuksessa vastuuoppilaat koulutetaan välituntien ohjaajiksi ja mm. välituntiturnauksen vetäjiksi.
Nopeimmat Vipinää välkälle! -kampanjaan tai yläkoulujen välituntiturnaukseen osallistuvat koulut voivat tilata Välkkäri-koulutuksen tarjoushintaan 140 € plus kouluttajan matkakulut. Kaupanpäälle tulee viisi laadukasta palloa.
 
Lue lisää Välkkäri-koulutuksesta täällä.
Koulutuksen voi tilata ilmoittautumisen yhteydessä täällä.