Kunnon Askel -tapahtuman sää oli mukavan vaihtelevaa

23.5.2015


Tapahtuman aikana nähtiin monenlaista keliä, oli kovaa puuskittaista tuulta, sadetta, aurinkoa sekä mukavan tuuletonta ja leppoisaa keliä! Näissä olosuhteissa noin 250 naista kävi juoksemassa tai kävelemässä 5km tai 10km lenkin.

Kunnon Askel -tapahtuma on saatu päätökseen ja tänä vuonna osallistujia oli noin 250. Suurin osa osallistui pidemmälle taipaleelle ja ensimmäiset 5km:n ja 10km:n matkalaiset tulivat maaliin jo reilun puolen tunnin kuluttua lähdöstä. Kunnon Askel -tapahtumakeskus siirrettiin aamupäivän aikana ravintola Wanhan Sataman keskisaliin. Vaihdoimme tapahtumakeskuksen sisälle kovan puuskittaisen tuulen ja jo alkaneen sateen vuoksi. Aamun kovat tuulet kaatoivat telttoja ja lähtörakennelmia, joten päätimme paikan vaihdoksesta parin tunnin kasaustaistelun jälkeen. Infopiste, yhteistyökumppaneiden pisteet ja jumpat pidettiin sisällä. Juoksun tekniikkaopastus, alkuverryttely ja lähtö tapahtui ulkona Satamatorilla! Saimme sisälle kivan tunnelman ja osallistujilla oli hieno mahdollisuus tutustua yhteistyökumppaneiden pisteisiin.
Lähdön aikaan sade ei enää haitannut, ainostaan kova tuuli toi osallistujille melkoista vastatuulta. Maaliin tullessa nähtiin iloisia ilmeitä, halauksia sekä upeita loppukirijuoksuja. Yhteishenki ja porukassa liikkuminen on hienoa katseltavaa ja monella oli maaliintullessa voittajan olo! Sen verran tuuli toi lisähaastetta lenkin aikana.

Kuvia tapahtumasta