Liikkuva Pohjois-Savo-sivusto avattu!

13.8.2015


Pohjois-Savon Liikunnan, Valon ja Pohjois-Savon kuntien yhteistyössä järjestämä Liikkuva Pohjois-Savo käynnistyy jo elokuussa

Liikkuva Pohjois-Savo löytyy nyt netistä ja facebookista osoitteista http://www.liikkuvapohjois-savo.fi  ja https://www.facebook.com/pages/Liikkuva-Pohjois-Savo/986568428062523

Liikkuva Pohjois-Savo lisää liikettä työssä ja arjessa. Kohderyhmänä on koko maakunnan väestö ja aktivaattoreina toimivat Pohjois-Savon Liikunta, Valo ja kuntien omat yhdyshenkilöt. Liikkeen lisääminen tapahtuu etenkin kokeilujen ja uusien ideoiden kautta, joilla helpotetaan liikunnan aloittamista sekä lisäämistä, ja tehdään hauskaksi kaiken kokeileminen. Kokeilujen ja erilaisten liikuntamuotojen muodostama tapahtumaverkosto auttaa lisäämään järjestöjen, yritysten ja yksilöiden yhteistyötä liikunnan kehittämiseksi Pohjois-Savossa!

Kokeilu voi olla tapahtuma, lajikokeilu, kisa tai jokin helppo hyötyliikuntaa lisäävä tapa. Esim. kävelykokous, aamujooga tai vaikka yksinkertainen liikesarja joka saa ihmisen nousemaan penkiltä.

Kokeilun voi ilmoittaa kuka vain helposti osoitteessa http://www.liikkuvapohjois-savo.fi/fi/page/26 , ja samasta paikasta voi löytää jo ilmoitettuja kokeiluja kaikkien hyödynnettäviksi. Syksy huipentuu Täydelliseen liikuntaviikkoon 28.9.-4.10.2015.

Tehdään yhdessä Pohjois-Savon kunnista Suomen liikkuvimpia. Kokeilemalla kuntoon!

Liitteet