Pienet lapset liikkeelle toimintapäivä

26.1.2016

Jättikuutio
Jättikuutio
Keppihevosten rakennusta
Keppihevosten rakennusta
Läpsytennistä
Läpsytennistä
Kassiliikuntaa
Kassiliikuntaa

Minna Canthin koulun välkkärit
Minna Canthin koulun välkkärit

Kuopio hallissa oli vauhtia ja vilskettä kun päiväkotilapset liikkuivat pienet lapset liikkeelle toimintapäivässä.

Halli oli täynnä mukavaa liikunnallista tekemistä, ei tarvinnut jonotella!  Lapsiryhmät kiersivät toimintapisteitä hymyssäsuin ja hikipäässä. Osalla pisteissä oli ohjattua tekemistä ja osalla sai leikkiä ja liikkua vapaasti omien aikuisten kanssa.

Lastu ry:n keppihevospajassa lapset rakensivat keppihevosen jolla stten tietysti ratsastettiin. Pallokissojen pisteellä pelattiin jalista ja Kuopion Reippaan pisteellä hypättiin pituutta ja juostiin aitoja.

Kuopion Tennisseuran pisteellä taiteiltiin pallon ja mailan kanssa. Kuopion Reippaan Voimistelijoiden pisteellä tutustutiiin kassiliikuntaan. Lapset piiloutuivat kasseihin, joista pilkisti milloin jalka, käsi tai peppu. Hauskaa ja helppoa !

Sallan pisteellä liikuttiin tanssien ja Johanna ja Mira olivat rakentaneet huisin hauskan temppuradan telinevoimistelu-alueelle.  

Minna Canthin koulun välkkäriohjaajien pisteillä lapset pääsivät kokeilemaan mm. jättikuutiota, sählyä, popcornikonetta ja kaupunkisotaa.

Päivän järjestelyistä vastasi Kuopion kaupunki yhdessä Pohjois-Savon Liikunnan, seurojen ja järjestöjen kanssa. Tapahtumapäivä oli yksi pakkasviikon tapahtumista.