Pohjois-Savon Liikunnalla uusi viestinnän harjoittelija

1.6.2016


Viestinnän opiskelija Iisa Manninen aloitti maanantaina 30.5.2016 harjoittelun Pohjois-Savon Liikunnalla.

Iisa opiskelee verkkoviestintää kolmatta vuotta Karelia-ammattikorkeakoulussa Joensuussa ja on juuri paluumuuttanut takaisin Kuopioon, josta käsin opinnot jatkuvat syksyllä vielä viimeiseksi opiskeluvuodeksi. 
 

“Harjoittelulta odotan innolla sen monipuolisia työtehtäviä, jotka vastaavat erinomaisesti koulutusalani koko kirjavuutta; sisällöntuottamista ja -ideointia viestintäkanaviin ja sosiaaliseen mediaan, kirjoittamista, markkinointia ja graafista suunnittelua. Tärkeimpänä pääsen näkemään Kuopio Maratonin koko tapahtumajärjestämisen kaaren. Viestinnän- ja liikunnanalan yhdistäminen on tulevaisuuden haaveitani. 


Yhdistystoiminta on lähellä sydäntäni. Olen ollut mukana voimisteluseuran toiminnassa 10-vuotiaasta lähtien, ensin liikkujana, sittemmin lasten- ja nuorten tanssinohjaajana, jonka jälkeen ryhmäliikunnanohjaajana Joensuun Voimistelu- ja Liikunta ry:ssä. JoenVoLissa toimin myös aikuisliikunnan varapuheenjohtajana ja viestintävastaavana edellisellä kaudella ja minut nimettiinkin tänä keväänä JoenVoLin “vuoden vapaaehtoistoimijaksi”. Olen mukana myös Suomen Voimisteluliiton viestinnän apujoukoissa, lisäksi tehnyt graafisen suunnittelun työharjoittelua.
 

Minut löytää siis joko naputtelemassa konetta tai kännykkää, hyppimässä pihalla askelkyykkyjä, tai työskentelemässä luovuuspuuskaan uppoutuneena!"