Kuopio Maratonin ilmoittautuminen on nyt auki!

1.12.2016

Kuopio Maratonin ilmoittautuminen on nyt auki
Kuopio Maratonin ilmoittautuminen on nyt auki

Pohjois-Savon Liikunnan ja Kuopion Reippaan järjestämän Kuopio Maraton -tapahtuman ilmoittautuminen on nyt avoinna! Matkavaihtoehtoina on totutusti 10 km kävelen ja juosten, puolimaraton sekä maraton.

Ilmoittautumishinnat ja hintaportaat näet alla olevasta taulukosta. Ensimmäinen hintaporras on voimassa tammikuun loppuun saakka, joten aikaisen ilmoittautujan edullisemmat hinnat kannattaa hyödyntää jo nyt. Savon Sanomien ja Juoksijan kortilla sekä opiskelijakortilla saat osallistumisesta 5 euron alennuksen 31.7. saakka. 

Kuopio Maratonin juhlavuosi - Varaa työporukallenne hyvinvointipaketti tai ilmoittaudu Juoksukouluun.

Vuosi 2017 on Kuopio Maratonin 20-vuotisjuhlavuosi ja tämä tulee näkymään tapahtumaan valmistautumisessa heti vuoden alusta alkaen. Tähän mennessä olemme jo julkaisseet 20KM-nimellä kulkevan kampanjan. Kampanjassa haastetaan työyhteisöjä ja kaveriporukoita valmistautumaan ja osallistumaan YHDESSÄ Kuopio Maratonille.

Yrityksille olemme rakentaneet oman Työhyvinvointipaketin ja yksityishenkilöille omat Juoksukoulut yhdessä Takomotrainingin kanssa. 

Ilmoittautumisia Työhyvinvointipakettiin ja Juoksukouluihin otetaan vastaan 18.12. saakka ja valmennus alkaa viikolla 2. Tutustu Työhyvinvointipakettiin ja Juoksukouluihin lisää alla olevista linkeistä ja ilmoittaudu mukaan! Lisää juhlavuoden uutuuksia julkaistaan lisää myöhemmin, joten pysy kuulolla.

Erä Smartum-seteleitä vanhenee jälleen vuodenvaihteessa.

Tiesitkö, että Kuopio Maratonin osallistumismaksun voit maksaa Smartum-seteleillä? Tarkista vanheneeko omat setelisi pian ja tuo ne meille. 

Luottokortin, verkkopankin, käteisen ja Smartumin lisäksi voit maksaa osallistumisesi myös Sporttipassilla, TYKY-kuntoseteleillä, Virike-seteleillä tai PeeÄssän seteleillä.

      
Maraton35 €45 €50 €55 €60 €
Puolimaraton30 €40 €45 €50 €55 €
10 km juoksu25 €30 €35 €40 €45 €
10 km kävely15 €20 €25 €30 €35 €

 

Ilmoittaudu tästä

Tutustu yrityksille tarkoitettuun hyvinvointipakettiin tästä

Tutustu Juoksukouluihin tästä