Pohjois-Savon Urheilugaala sai uuden pääyhteistyökumppanin.

10.10.2018

Johanna Huhta.
Kuvaaja Jukka-Pekka Korpi-Vartiainen
Johanna Huhta. Kuvaaja Jukka-Pekka Korpi-Vartiainen

Pohjois-Savon Urheilugaala järjestetään perjantaina 25.1.2019 Kuopion kaupunginteatterissa. Uutena pääyhteistyökumppanina gaalajoukkueeseen liittyy Pohjola Terveys.

POHJOLA TERVEYDESSÄ HOIDETAAN KOKO SYDÄMELLÄ

Pohjola Terveys käynnisti toimintansa Kuopiossa vuosi sitten syksyllä ja toiminta on laajentunut ortopediasta ja työterveydestä laaja-alaiseen yleis- ja erikoislääkäritarjontaan. Asiakkaita Pohjola Terveydessä käy tänä päivänä vauvasta vaariin.

  • Asiakkaat ovat löytäneet meille hyvin. Asiointi meillä on helppoa ja vaivatonta, sillä meiltä löytyy myös OP Vakuutuksen korvauspiste. Toki olemme avoinna kaikille eli eri vakuutusyhtiöiden asiakkaille ja ilman vakuutusta saapuville, muistuttaa yksikönpäällikkö Johanna Huhta.

Pohjola Terveyden tavoitteena on tarjota asiakkailleen oikeaan aikaan oikeanlaista hoitoa, joka on todistetusti laadukasta ja vaikuttavaa. Toiminnassa maksimoidaan aina terveyttä, ei suoritteiden määrää. Pohjola Terveys panostaa nopeaan hoitoketjuun ja asiakaskokemukseen. Palvelua kehitetään jatkuvasti saadun palautteen perusteella, jota kerätään NPS-kyselyllä aina vastaanottokäyntien jälkeen. NPS kertoo ajantasaisesti asiakkaiden suositteluvalmiudesta.

  • NPS lukumme ovat olleet koko toimintamme ajan erittäin hyvät. Ihmiset suosittelevat meitä mielellään, iloitsee Johanna Huhta.

Kuopion Pohjola Terveydessä työskentelee usean erikoisalan huippuja ja erinomainen henkilökunta.

  • Hyvä asiakaskokemus syntyy motivoituneesta, hyvinvoivasta ja osaavasta henkilökunnasta, josta olen hyvin ylpeä, kertoo Huhta.

Ortopedia ja käsikirurgia ovat toiminnan ydin. Yleisortopedian lisäksi vastaanottoa pitävät polviin, jalkateriin, käsiin, olkapäihin ja selkiin erikoistuneet ortopedit samoin kuin kuntoutuksessa apuna toimivat fysioterapeutit ja toimintaterapeutti.  Kuopiosta löytyy myös erittäin hyvin varusteltu kuntosali, joka on asiakkaiden käytössä omaehtoisen kuntoutuksen ja ennaltaehkäisevän hoidon tukena.

Pohjola Terveyden asiakkaina käy paljon urheilijoita ja kuntoliikkujia. Myös urheiluseurayhteistyötä alueella on ehditty jo käynnistää.

  • Koemme osallistumisen urheilugaalan erityisen tärkeänä tapahtumana olla mukana, sillä haluamme olla monipuolisesti läsnä Pohjois-Savolaisten arjessa ja juhlassa. Erityisen iloinen olen siitä, että tällä kertaa pääsemme palkitsemaan yhdessä OP Pohjois-Savon kanssa myös menestyneitä urheilijoita gaalassa, kertoo Huhta.

Teksti Susan Patronen.