Leader-hankkeen koulutukset nyt nähtävillä koulutuskalenterissa ja Leader-osiossa

23.11.2018Oletteko kaivanneet seuran hallintoon, viestintään, tietosuojaan ja jäsenrekistereihin liittyviä koulutuksia? Onko Seurallanne tarve kouluttaa uusia järjestyksenvalvojia? Entä tulisiko seuranne tapahtumajärjestämisen osaamista päivittää tai lisätä?

NYT ensisijaisesti Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n toiminta-alueella (=Kaavi, Kuopion maaseutualueet, Rautavaara, Siilinjärvi, Tuusniemi) toimivilla yhdistystoimijoilla ja yhdistystoimintaan mukaan tulosta kiinnostuneilla on mahdollisuus ilmoittautua ja osallistua Koulutukset kuntoon – ossoominen mukkaan -hankkeen kattavan KOULUTUSTARJONNAN KOULUTUKSIIN. Koulutuksista ainoastaan Järjestyksenvalvojakoulutus on maksullinen, kaikki muut koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

Mikäli koutuksissa on tilaa, voidaan niihin ottaa osallistujia muualtakin Pohjois-Savosta. Kaikille koulutuspaikan saaneille lähetetään vahvistusviesti kunkin koulutuksen ilmoittautumisajan päätyttyä. Hankkeen koulutuksia on tarjolla syksystä 2018 syksyyn 2019 saakka runsaasti eri puolella hankkeen toiminta-aluetta.

Ilmoittautumislinkit koulutuskalenterissa kunkin koulutuksen yhteydessä tai ilmoittautuminen niina.markkanen@pohjois-savonliikunta.fi / 050 322 3971 tai sari.vainikainen@pohjois-savonkylat.fi / 050 470 2383.

Tästä pääset hankkeen sivustolle.
Tästä pääset koulutuslistaukseen.