INTOA YHDISTYKSIIN -koulutuspäivä Vehmasmäellä la 2.2.2019 klo 10-15

10.1.2019

Päivän aikana pohditaan ja viisastutaan yhdessä seuraavien teemojen osalta: innostaminen vapaaehtoistyössä, kehittämisen rahoitusmahdollisuudet ja yhdistysten näkyvyys. Tilaisuus on maksuton.

INTOA YHDISTYKSIIN! Innostunut yhdistys innostaa jäseniä toimimaan ja uusia jäseniä mukaan toimintaan. Sekin on totta, että yhdistyksen on hyvä olla näkyvillä. Uusia rahoitusmahdollisuuksia olisi syytä tuntea. Näiden teemojen äärellä vietetään yhteistä päivää 2. helmikuuta (esitteeseen pääset tästä). Kun vielä on tilaisuus kertoa toiveita siihen, mihin Leader-rahoitusta tulisi ensi kaudella suunnata, niin nyt yhdistykset innolla mukaan.

 

Koulutuspäivä järjestetään Pohjois-Savon Kylien ja Pohjois-Savon Liikunnan yhteistyössä toteuttamassa Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan -hankkeessa (Leader). Tapahtuma on Vehmasmäellä Valoharjussa (Kurkimäentie 12) lauantaina 2.2.2019 klo 10-15. Aamukahveilla aloitetaan klo 9:45 ja lounas nautitaan päivän mittaan. Tapahtuma on maksuton. Muistathan ilmoittautua alla olevasta linkistä

https://www.webropolsurveys.com/S/C4C12019E5EAA942.par

 

#yhdistykset #seurat #järjestöt #maaseutu #pohjoissavo #leader #maaseutu2020 #innostus #intoa #yhdessä #kylät