Parasta Savolaista Liikettä!

Pohjois-Savon Liikunta ry (PSL) on maakunnallinen asiantuntija- ja yhteistyöjärjestö. Toiminnan tavoitteena on väestön hyvinvoinnin lisääminen liikunnan ja urheilun avulla sekä eri lajien välisen yhteistyön edistäminen. Teemme vaikuttamistyötä liikunnan ja urheilun yhteiskunnallisen aseman vahvistamiseksi. Sloganimme "Parasta Savolaista Liikettä" kuvastaa arvojamme ja tekemistä ilon ja innostuksen kautta.

Parasta Savolaista Liikettä - sinun ja suomalaisen liikunnan hyväksi

Pohjois-Savon Liikunta tarjoaa monipuolisia palveluita liikunnan -ja hyvinvoinnin saralta. Voit kysyä meiltä neuvoa, voit tilata kouluttajan, ohjaajan tai testaajan tai voimme suunnitella kokonaisen kehitysprosessin yhteisönne avuksi. Toimintamme osa-alueita ovat lasten- ja nuorten liikunta, seura- ja yhdistystyoiminta, aikuis- ja työyhteisöliikunta sekä tapahtumat.  Meillä on myös pitkä kokemus ihmisten osaamista, osallisuutta ja hyvinvointia lisäävistä hankkeista. 

Ajankohtaista tietoa

Itä-Suomen Liikkuva koulu ja opiskelu seminaari 6.10. Varkaudessa

Opettajille ja muille koulutoimijoille suunnattu seminaari antaa työkaluja arjen koulutyön fyysisen aktiivisuuden ja liikunnan lisäämiseen. Seminaari koostuu kaikille yhteisestä aloitusluennosta,…

Osallistujille MAKSUTON Fitness Decathlon -Valmentajaklinikoiden sarja 31.8. alkaen

Tämä osallistujille maksuton, käytännönläheinen kokonaisuus kannattaa hyödyntää – tule raikastamaan valmennuksellisia ajatuksiasi, keskustelemaan ja saamaan työkaluja lasten ja nuorten liikuttamiseen…

Valmentajakoulutukset vauhtiin 18.8. Ravitsemuksen EtäValmennusvirikeillalla!

Sinä valmentaja, vanhempi, urheilija tai muu asiasta kiinnostunut – tarvitsetko urheilijan ravitsemusta koskeviin tietoihisi täydennystä tai päivitystä? Ilmoittaudu mukaan ja tule linjoille kuulemaan…

OKM: Urheilulle 9,4 miljoonaa euroa korona-avustuksina

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt yhteensä 9 412 049 euroa korona-avustuksina. Avustuksilla tuetaan koronaviruspandemian vaikutuksista taloudellisesti kärsineitä liikunta- ja urheiluseuroja,…

Lisää Tähtiseuroja Pohjois-Savoon!

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee seuratoimintaa. Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus…

Info PSL:n uudesta hankkeesta - Etänä neuvoen ja liikkuen (ESR)

Info Pohjois-Savon Liikunnan Etänä neuvoen ja liikkuen -hankkeesta (ESR) Infon sisällöt: 1. Hankkeen perustiedot sekä hankkeen a) yhdistyksille ja b) perheille ja nuorille suunnatut sisällöt 2.…

Aiempia uutisia

Etänä neuvoen ja liikkuen -hanke (ESR) 24.4.2020-30.9.2020

ESR-rahoitteista Etänä neuvoen ja liikkuen-hanketta hallinnoi ja toteuttaa Pohjois-Savon Liikunta ry.  Hanke on käynnissä 24.4. - 30.9.2020.
Etänä neuvoen ja liikkuen (ESR)

Poikkeustilanteen etäneuvonta- ja tukipalvelut ja etäkoulutusten sarja yhdistyksille. Poikkeustilanteeseen luodut perheiden ja nuorten etäviikonloppuleirit. 

Etänä neuvoen ja liikkuen -hanke, ESR

Tutustu Etänä neuvoen ja liikkuen (ESR)-hankkeeseen

Lisätietoja hankkeesta: 050 322 3971/Niina M. 
niina.markkanen(at)pohjois-savonliikunta.fi 

Yhdistysten Etäneuvonta-palvelut ja Etäkoulutusillat

Maksutonta etäneuvontaa arkisin 24.4.-18.6. ja 3.8.-7.9.2020 klo 8-16 (puhelin, sähköposti, whatsapp, chat klo 12-15). Tutustu hankkeen poikkeusoloihin liittyviä tietolinkkejä kokoavaan neuvontasivustoon tästä.

Tervetuloa osallistumaan kaikille pohjoissavolaisille yhdistyksille avoimiin ja maksuttomiin Etäyhdistys- ja -koulutusiltoihin. Koulutukset järjestetään Teams-alustan kautta. Syyskauden illat:

  • Etäyhdistysilta ti 25.8. klo 17:30-18:30
  • Etäkoulutusilta ti 1.9. klo 17:30-19

Perheille ja nuorille suunnatut Etäsporttileirit ja Etäliikuntatarjonta

Hankkeen Etäsporttileiriviikonloput ja haastetehtävät toteutettiin yhteistyössä 5 seuran kanssa onnistuneesti touko-kesäkuussa, toiminnan toteutuskalenteri hankkeen sivulla.

Hankkeen ajan keräämme yhdelle sivulle eri toimijoiden, seurojen ja yhdistysten tuottamaa etäliikuntamateriaalia ja linkkejä materiaaleihin! Sivulta löydät erilaisia liikkumisen vinkkejä, ohjeita ja osallistumisen mahdollisuuksia.

Tutustu Some-seinään!
Tutustu etäliikuntatarjontaan


Tykkää ja seuraa meitä somessa

Yhteistyössä

Pohjois-Savon Liikunnan toimintaa tukee Veikkaus

Parasta Savolaista Liikettä!

Pohjois-Savon Liikunta ry (PSL) on maakunnallinen asiantuntija- ja yhteistyöjärjestö. Toiminnan tavoitteena on väestön hyvinvoinnin lisääminen liikunnan ja urheilun avulla sekä eri lajien välisen yhteistyön edistäminen. Teemme vaikuttamistyön liikunnan ja urheilun yhteiskunnallisen aseman vahvistamiseksi. 

Tutustu Pohjois-Savon Liikuntaan

Tutustu valtakunnallisiin liikunnan aluejärjestöihin