Sports meets Business -seminaari 1.10.2019

12.8.2019

Kuopion alueen urheiluakatemia järjestää osana ketterä kaksoisura –hanketta 1.10.2019 Kuopiossa Sports meets Business –seminaarin.

 

Kuopion alueen urheiluakatemia järjestää yhteistyössä bisnesmuotoilutoimisto Brande Oy:n kanssa korkealaatuisen seminaarin Kuopiossa 1.10.2019. Seminaarissa keskitytään kahteen teemaan: Moderni urheilusponsorointi ja Urheilun opettamat työelämätaidot.

Mukana on alueen yritys- ja työelämän edustajia ja urheilijoita. Puhujat ovat suomalaisen urheilumarkkinoinnin terävimmältä huipulta. Seminaari tarjoaakin runsaasti oppia, uusia ideoita, käytännön esimerkkejä ja oivallisen mahdollisuuden verkostoitua ja tavata kiinnostavia ihmisiä. Tilaisuus on avoin kaikille yrityksille ja työelämän edustajille, Kuopion alueen urheiluakatemian urheilijoille, medialle ja muille urheilun taustatoimijoille.

Tapahtumaverkkosivu tietoineen ja ilmoittautumislinkkeineen löytyvät urheiluakatemian sivuilta osoitteessa: https://kuopionalueenurheiluakatemia.fi/sports-meets-business-seminaari/

 

Myös Facebookissa on seminaarille tehty oma ”tapahtumasivu”, joka löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/events/317558785815405/

 

Ilmoittaudu mukaan mielenkiintoiseen tapahtumaan!