Henkilöstöliikunnalla virtaa ja vireyttä (HEVI) 

HEVI-hanke on kansalaistoimijalähtöinen paikallinen kehittämishanke Kuopion keskusta-alueella (ESR). Hankkeen tavoitteena on luoda neljälle kohdeorganisaatioyritykselle liikunnallista elämäntapaa ja työhyvinvointia tukeva toimintakulttuuri ja luoda toimintamalli henkilöstöliikunnan kehittämiseen. Hankkeen aikana toteutetaan koulutuksia/työpajoja esimiehille sekä yhteisiä työpajoja johdolle ja henkilöstölle. Hankkeessa laaditaan yrityksen käyttöön henkilöstöliikunnan suunnitelma sekä luodaan työkaluja henkilöstöliikunnan ja työhyvinvoinnin edistämiseen myös hankeajan päätyttyä. Hankkeessa toteutetaan mm. taukoliikunnan ja ravitsemuksen kampanjoita sekä yhteisiä teemaviikkoja, 
jotka koskevat koko henkilöstöä. Osa henkilöstöstä osallistuu pilottiryhmänä yksilölliseen elintapaohjaukseen, jossa toteutetaan henkilökohtaista hyvinvointineuvontaa.  

Toimintasuunnitelma


Hankkeen toteuttaa Pohjois-Savon Liikunta ja mukana olevat kohdeorganisaatiot ovat: 
Savon Media, Junttan, FinnHarvest, Savon LVI-taloHenkilöstöliikunnalla virtaa ja vireyttä (HEVI)-hanke on kansalaistoimijalähtöinen paikallinen kehittämishanke Kuopion keskusta-alueella (ESR)