Osallisuutta, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä Niiralan Kulman asukkaille (ONNI)

ESR-rahoitteista ONNI-hanketta hallinnoi ja toteuttaa Pohjois-Savon Liikunta ry. Lisäksi hankkeessa on mukana ja sitä rahoittavat Niiralan Kulma Oy ja Kuopion kaupunki. 

Niiralan Kulma Oy on Kuopion kaupungin omistama vuokrataloyhtiö. Tällä hetkellä yhtiöllä on Kuopion keskusta-alueella ja maaseutualueilla yhteensä yli 6 000 asuntoa, joissa asuu yli 10 000 kuopiolaista. Hankkeen monipuolisia ja osallistujille maksuttomia toimenpiteitä toteutetaan pääsääntöisesti kahdella Niiralan Kulman asuinalueella, osoitteissa Taivaanpankontie 23 ja Linnanpellonkatu 30. Toimenpiteisiin voivat osallistua myös muut lähialueen asukkaat. Uutena alueena Retiisikadun 2-4! 

Hankkeen toimenpiteet toteutetaan asuinalueiden kerrostalojen kerhohuoneilla, kuntosaleilla, piha-alueilla tai kerrostaloilta yhdessä läheisille lähiliikuntapaikoille tai lähiluontoon liikkeelle lähtien. Asuinalueilla on toimintaa pääsääntöisesti yhtenä-kolmena päivänä viikossa. Hankkeessa toteutettavia toimenpiteitä ovat: 

1. Säännöllinen ohjattu toiminta 
2. Teemoitetut kurssit 
3. Liikuntaneuvonta: neuvonta, mittaukset, lajikokeilut, ohjelmat 
4. Yhteisölliset tapahtumat 
5. Keskustelutuokiot, tietoiskut, kahvihetket 

Hankkeen toimenpiteiden ajankohtaisiin maalis-toukokuun toteutuskalentereihin voit tutustua:

Linnanpellon kalenteri

Taivaanpankontien kalenteri

Retiisikadun kalenteri

Hankkeen toteutusajanjaksona 1.9.2019-30.11.2020 ja hankkeen käytännön toimenpiteitä on käynnistetty asteittain lokakuusta 2019 alkaen. Hankkeen tapahtumakalentereihin pääset myös sivun vasemmassa reunassa olevasta valikosta. 

ESR-rahoitteista ONNI-hanketta hallinnoi ja toteuttaa Pohjois-Savon Liikunta ry 

Lisäksi hankkeessa on mukana ja sitä rahoittavat Niiralan Kulma Oy ja Kuopion kaupunki