Koulutuksiin/tilaisuuksiin ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake

*
*
*
*
*

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään koulutusinfo ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, ennen koulutusta. Jos et saa meiltä sähköpostia, ilmoittatumisesi ei ole ehkä tullut perille. Otatahan tällöin yhteyttä koulutuksen järjestäjään. Kiitos.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yllä olevan ilmoittautumislomakkeen tiedot lisätään Pohjois-Savon Liikunta ry:n koulutusrekisteriin. Tietoja käytetään laskutukseen, tilastointiin sekä Pohjois-Savon Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte yllämainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.

Koulutusten peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruminen on tehtävä kirjallisesti. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% koulutuksen hinnasta, peruuttamatta jätetystä osallistu mismaksu kokonaisuudessaan (poikkeuksena sairastuminen - lääkärintodistus toimitettava). Laskutuslisä 2,50 €/lasku. Laskutuslisää ei peritä, mikäli maksajana on PSL:n jäsenseura.

HUOM ! Pohjois-Savon Liikunnnalla ei ole tapaturmavakuutusta koulutuksiin osallistujille. Jokainen osallistuu koulutukseen omalla vastuulla.