Leader-hanke

Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan -hanke 1.9.2018-31.10.2019


KOULUTUSKALENTERI


Hankkeen koulutuskalenteriin pääset tämän osion alapuolelta. Järjestyksenvalvojakoulutusta lukuun ottamatta kaikkiin hankkeen koulutuksiin osallistuminen on osallistujille maksutonta. Alla listaus lähiaikojen koulutuksista ja linkit tarkempiin kuvauksiin ja ilmoittautumiseen Pohjois-Savon Kylien sivuille. 


to 4.4.2019 Tapahtuman suunnittelu, organisointi ja viestintä, Siilinjärvi

ma 8.4.2019 Ideoita yhdistyksen varainhankintaan ja rahoitukseen, etänä

ti 9.4.2019 Yhdistyksen Facebook -sivun luominen, Nilsiä

pe 12.4.2019 Canva -koulutus, Siilinjärvi

ti 16.4.2019 Facebookin käyttö tiedottamisessa, Nilsiä

ti 23.4.2019 Tapahtuman liikenteenohjaus, Juankoski

to 25.4.2019 Tapahtuman liikenteenohjaus, Siilinjärvi

ti 7.5.2019 Tapahtuman luvat, ilmoitukset ja turvallisuus, Juankoski

ma 20.5.2019 Tapahtuman luvat, ilmoitukset ja turvallisuus, Siilinjärvi


Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n toiminta-alueella (=Kaavi, Kuopion maaseutualueet, Rautavaara, Siilinjärvi, Tuusniemi) toimiville yhdistyksille. Mikäli koulutuksissa on tilaa, otetaan osallistujia muualtakin Pohjois-Savosta. Kaikille koulutuspaikan saaneille laitetaan vahvistusviesti kunkin koulutuksen ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

HANKEKUVAUS


Pohjois-Savon Kylät ry:n (hallinnoija) ja Pohjois-Savon Liikunta ry:n (osatoteuttaja) yhteistyössä toteuttama koulutushanke on kohdennettu maaseudun yhdistystoimijoille. Hankkeen toteutusalueena on Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n toiminta-alue: Kaavi, Kuopion maaseutualueet, Rautavaara, Siilinjärvi ja Tuusniemi. Kohderyhmänä ovat kaikki toteutusalueella toimivat yhdistykset ja yhdistyksissä mukana olevat vapaaehtoiset, hallitusten jäsenet, työntekijät sekä kaikki yhdistystoimintaan mukaan tulosta kiinnostuneet.

Järjestyksenvalvojakoulutusta lukuun ottamatta kaikki muut hankkeen toimenpiteet ovat osallistujille maksuttomia. Hankkeen koulutuksia, teemoitettuja kehittämistyöpajoja ja uuden matalan kynnyksen liikunnallisen toiminnan käynnistämisen pilotteja toteutetaan eri puolilla hankkeen toteutusaluetta.

Hanke toteutetaan EU:n maaseuturahaston tuella ja hanke on yksi Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n rahoittamista Leader-hankkeista. Hankkeen kokonaisbudjetti on 101 173 euroa ja hankkeen rahoitus koostuu EU:n, valtion, kunnan ja yksityisen rahoituksen osuuksista.


Lisätietoja hankkeesta:

Pohjois-Savon Kylät ry
Merja Kaija
Kyläasiamies
merja.kaija@pohjois-savonkylat.fi
045-179 1070

Pohjois-Savon Liikunta ry
Niina Markkanen
Yhdistyskehittäjä
niina.markkanen@pohjois-savonliikunta.fi
050-322 3971