Leader-hanke

Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan -hanke 1.9.2018-31.10.2019


KOULUTUKSET SYKSYLLÄ 2019


Hankkeen syyskuun koulutuksina tarjolla monipuolinen Koulutusilta ja Yhdistyksen hyvä talous -koulutus. Ajankohta- ja paikkatiedot sekä koulutusten esitteet alla. Koulutuksiin osallistuminen on osallistujille maksutonta. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: niina.markkanen@pohjois-savonliikunta.fi / 050-322 3971.

 

1. KOULUTUSILTA
Siilinjärvi, Innocum
ma 9.9.2019 klo 14:00-20:15 (tarjolla useita eri koulutuksia)

 

2. YHDISTYKSEN HYVÄ TALOUS -KOULUTUS
Siilinjärvi, Vuorela, VuoKu-talo osoitteessa Simpan uimaranta 1
ma 30.9.2019 klo 18:00-20:30


Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n toiminta-alueella (=Kaavi, Kuopion maaseutualueet, Rautavaara, Siilinjärvi, Tuusniemi) toimiville yhdistyksille. Mikäli koulutuksissa on tilaa, otetaan osallistujia muualtakin Pohjois-Savosta. Kaikille koulutuspaikan saaneille laitetaan vahvistusviesti kunkin koulutuksen ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

HANKEKUVAUS


Pohjois-Savon Kylät ry:n (hallinnoija) ja Pohjois-Savon Liikunta ry:n (osatoteuttaja) yhteistyössä toteuttama koulutushanke on kohdennettu maaseudun yhdistystoimijoille. Hankkeen toteutusalueena on Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n toiminta-alue: Kaavi, Kuopion maaseutualueet, Rautavaara, Siilinjärvi ja Tuusniemi. Kohderyhmänä ovat kaikki toteutusalueella toimivat yhdistykset ja yhdistyksissä mukana olevat vapaaehtoiset, hallitusten jäsenet, työntekijät sekä kaikki yhdistystoimintaan mukaan tulosta kiinnostuneet.

Järjestyksenvalvojakoulutusta lukuun ottamatta kaikki muut hankkeen toimenpiteet ovat osallistujille maksuttomia. Hankkeen koulutuksia, teemoitettuja kehittämistyöpajoja ja uuden matalan kynnyksen liikunnallisen toiminnan käynnistämisen pilotteja toteutetaan eri puolilla hankkeen toteutusaluetta.

Hanke toteutetaan EU:n maaseuturahaston tuella ja hanke on yksi Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n rahoittamista Leader-hankkeista. Hankkeen kokonaisbudjetti on 101 173 euroa ja hankkeen rahoitus koostuu EU:n, valtion, kunnan ja yksityisen rahoituksen osuuksista.


Lisätietoja hankkeesta:

Pohjois-Savon Kylät ry
Merja Kaija
Kyläasiamies
merja.kaija@pohjois-savonkylat.fi
045-179 1070

Pohjois-Savon Liikunta ry
Niina Markkanen
Yhdistyskehittäjä
niina.markkanen@pohjois-savonliikunta.fi
050-322 3971