ONNI-hanke

Hallitus linjasi 16.3.2020, että Suomessa vallitsee koronaviruksen vuoksi poikkeusolot. Tarkoituksena on suojata väestöä ja turvata yhteiskunnan toiminta.

ONNI-hankkeen toiminnot ovat tauolla toukokuun 2020 loppuun saakka. Toimintaa on tarkoitus jatkaa 1.6.2020. Keväälle suunniteltu Liikuntaneuvonnan kiertue, ONNI-Liikuntalauantait ja Tanssikurssit siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Kesäkuusta alkaen hankkeen toimintaa järjestetään Linnanpellonkadun ja Taivaanpankontien lisäksi Niiralan Kulman Porkkanakadun asuinalueella. 

Tutustu ONNI-hankkeen kotijumppaohjeisiin

 

Niina Markkanen
Pohjois-Savon Liikunta ry
ONNI-hanke, hankepäällikkö
050 322 3971
niina.markkanen@pohjois-savonliikunta.fi 
 

Esa Pietikäinen
Pohjois-Savon Liikunta ry
ONNI-hanke, aktivaattori
044 491 8062
esa.pietikainen@pohjois-savonliikunta.fi

 

Osallisuutta, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä Niiralan Kulman asukkaille (ONNI)

 

ESR-rahoitteista ONNI-hanketta hallinnoi ja toteuttaa Pohjois-Savon Liikunta ry. Lisäksi hankkeessa on mukana ja sitä rahoittavat Niiralan Kulma Oy ja Kuopion kaupunki.

 

Niiralan Kulma Oy on Kuopion kaupungin omistama vuokrataloyhtiö. Tällä hetkellä yhtiöllä on Kuopion keskusta-alueella ja maaseutualueilla yhteensä yli 6 000 asuntoa, joissa asuu yli 10 000 kuopiolaista. Hankkeen monipuolisia ja osallistujille maksuttomia toimenpiteitä toteutetaan pääsääntöisesti kahdella Niiralan Kulman asuinalueella, osoitteissa Taivaanpankontie 23 ja Linnanpellonkatu 30. Toimenpiteisiin voivat osallistua myös muut lähialueen asukkaat.

 

Hankkeen toimenpiteet toteutetaan asuinalueiden kerrostalojen kerhohuoneilla, kuntosaleilla, piha-alueilla tai kerrostaloilta yhdessä läheisille lähiliikuntapaikoille tai lähiluontoon liikkeelle lähtien. Asuinalueilla on toimintaa pääsääntöisesti yhtenä-kolmena päivänä viikossa. Hankkeessa toteutettavia toimenpiteitä ovat:
 

1. Säännöllinen ohjattu toiminta
2. Teemoitetut kurssit
3. Liikuntaneuvonta: neuvonta, mittaukset, lajikokeilut, ohjelmat
4. Yhteisölliset tapahtumat
5. Keskustelutuokiot, tietoiskut, kahvihetket


Hankkeen toimenpiteiden ajankohtaisiin maalis-toukokuun toteutuskalentereihin pääset tämän sivun yläosasta. 

Hankkeen toteutusajanjaksona 1.9.2019-30.11.2020 ja hankkeen käytännön toimenpiteitä on käynnistetty asteittain lokakuusta 2019 alkaen. Hankkeen tapahtumakalentereihin pääset myös sivun vasemmassa reunassa olevasta valikosta. 

 

Lisätiedot hankkeesta:
 

Niina Markkanen
Pohjois-Savon Liikunta ry
ONNI-hanke, hankepäällikkö
050 322 3971
niina.markkanen@pohjois-savonliikunta.fi 
 

Esa Pietikäinen
Pohjois-Savon Liikunta ry
ONNI-hanke, aktivaattori
044 491 8062
esa.pietikainen@pohjois-savonliikunta.fi


Facebook ja Instagram: @pohjoissavonliikunta