Seurafoorumit

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, yhdistysten, kunnan ja aluejärjestön yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa ja maksutonta. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti ja sen tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen. Toiminnalla kehitetään paikallista yhteistyötä, verkostoidutaan ja luodaan hyviä toimintamalleja.

Kuopion Seurafoorumi

Kuopion Seurafoorumi kokoaa kuopiolaisia monipuolisesti liikuttavat urheiluseurat säännöllisesti (noin 4 krt/vuosi) yhteen. Tavoitteena on vuorovaikutuksen, yhteistyön ja toiminnan kehittäminen kuopiolaisten liikunnan ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Koolle kutsujina toimivat Kuopion kaupunki ja Pohjois-Savon Liikunta. Kuopion Seurafoorumi on perustettu Kuopion kaupungin, seuraväen ja Pohjois-Savon Liikunnan yhteistyönä.

Seurafoorumilla on puheenjohtaja ja puheenjohtajan toimikausi on kaksivuotinen. Kaudella 2023-2024 puheenjohtajana toimii Ippe Natunen Kuopion Uimaseurasta (6. Seurafoorumin puheenjohtaja). 

Muiden Pohjois-Savon paikkakuntien Seura-, Yhdistys- ja Liikuntafoorumit

Olemme aktiivisesti edistämässä, mukana käynnistämässä sekä tukemassa kaikkia Pohjois-Savon alueella toimivia Seura-, Yhdistys- ja Liikuntafoorumeita. Meitä voit pyytää aina mukaan foorumeiden kokoontumisiin.