Seurafoorumit

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, yhdistysten, kunnan ja aluejärjestön yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa ja maksutonta. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti ja sen tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen. Toiminnalla kehitetään paikallista yhteistyötä, verkostoidutaan ja luodaan hyviä toimintamalleja.


Kuopion Seurafoorumi

Kuopion Seurafoorumi on perustettu Kuopion kaupungin, Seuraväen ja Pohjois-Savon Liikunnan yhteistyönä ja sen päätehtävänä on luoda yhteisiä kannanottoja urheilu- ja liikuntaseuroja koskettaviin kysymyksiin/asioihin sekä edistää ja synnyttää yhteistyötä.

Seurafoorumin kokoontumisissa on mukana eri seurojen ja lajien edustajia, Pohjois-Savon Liikunnan seurakehittäjä sekä Kuopion kaupungin edustajia. Seurafoorumin puheenjohtajan toimikausi on kaksivuotinen. Kaudella 2019-2020 puheenjohtajana toimii Antti Kares (Kuopion Miekkailijat ry).

Seurat voivat esittää kokouksen asialistalle aiheita, esitykset seurakehittäjälle viim. kaksi viikkoa ennen kokousta.


Muut Seura- ja yhdistysfoorumit

Olemme mukana käynnistämässä ja tuemme tarvittaessa Pohjois-Savon alueella toimivia seura-, yhdistys- ja liikuntafoorumeita.