Seurafoorumit

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, yhdistysten, kunnan ja aluejärjestön yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa ja maksutonta. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti ja sen tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen. Toiminnalla kehitetään paikallista yhteistyötä, verkostoidutaan ja luodaan hyviä toimintamalleja.

Kuopion Seurafoorumi

Kuopion Seurafoorumi on perustettu Kuopion kaupungin, Seuraväen ja Pohjois-Savon Liikunnan yhteistyönä ja sen päätehtävänä on luoda yhteisiä kannanottoja urheilu- ja liikuntaseuroja koskettaviin kysymyksiin/asioihin sekä edistää ja synnyttää yhteistyötä.

Seurafoorumin kokoontumisissa on mukana eri seurojen ja lajien edustajia, Pohjois-Savon Liikunnan seurakehittäjä sekä Kuopion kaupungin edustajia. Seurafoorumin puheenjohtajan toimikausi on kaksivuotinen. Kaudella 2021-2022 puheenjohtajana toimii Pia Arola Dance Flow Kuopio ry:stä.

Seurat voivat esittää aiheita kokoontumisten asialistoille.

Muiden paikkakuntien Seura-, Yhdistys- ja Liikuntafoorumit

Olemme aktiivisesti edistämässä, mukana käynnistämässä sekä tukemassa kaikkia Pohjois-Savon alueella toimivia Seura-, Yhdistys- ja Liikuntafoorumeita.