Urheilun Pelisäännöt

Urheilun Pelisääntöjen tavoitteena on synnyttää keskustelua lasten urheilun arvoista, toimintaperiaatteista ja käytännöistä. Haluamme kannustaa jokaista harjoitteluryhmää keskustelemaan ja sopimaan yhdessä kauden tärkeimmistä asioista kuten harjoittelemisesta, kilpailemisesta ja muista toimintatavoista.

 

 

 


 

 

Lumilyhty-arpa

 

Tutustu Lumilyhty-arpaan otsikon kautta tai klikkaamalla kuvaa.

 

 

 

 

 

 

 


 

Tuplaturvavakuutus

Tuplaturva sisältää liikunnan toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen. Vakuutettuina ovat mukaan liittyneet lajiliitot ja niiden piirit, alueet ja jäsenseurat. Vakuutuksen piirissä ovat myös liikunnan ja urheilun aluejärjestöt sekä Olympiakomitea.

Vakuutus on voimassa niissä seuroissa, joiden lajiliitto on maksanut vakuutuksen seurojensa puolesta. Pelkkä aluejäsenyys ei tuo seuraa Tuplaturvan piiriin.


 

Teoston ja Gramexin sopimus

Olympiakomitean yhteistyösopimus Teoston ja Gramexin kanssa kattaa musiikin julkisen esittämisen myös niissä urheiluseuroissa, joiden lajiliitto on mukana sopimuksessa.


 

Sporttisaitti

Sporttisaitti on seurojen ja joukkueiden käyttöön tarkoitettu suomalaisen liikunnan ja urheilun oma internet-palvelu. Sporttisaitin avulla seurat ja joukkueet voivat rakentaa helposti ja vaivattomasti omat kotisivunsa.


 

Sporttiklubi

Sporttiklubi on S-ryhmän hotellien, Suomen, Viron ja Venäjän Sokos Hotellien sekä Suomen Radisson Blu Hotellien yhteinen jäsenohjelma. Sporttiklubiin voivat liittyä kotimaiset urheiluseurat ja -joukkueet, ryhmän minimikoko on 11 henkilöä.