Seuratoiminnan kehittäminen

 

Pohjois-Savon liikunta tarjoaa seuroille yksittäisiä Seuratyöpajoja sekä useammasta Seuratyöpajasta rakentuvia kehitysprosesseja.

Yhden Seuratyöpajan (2-3 h) kokonaiskustannus yhdellä kouluttajalla on jäsenseuralle 100 euroa + matkakulut ja kahdella kouluttajalla 150 euroa + matkakulut.

Informatiiviset seurakäynnit (0,5-1 h), joissa esitellään seuratoiminnan kehittämisen mahdollisuuksia,  toteutetaan matkakulujen korvauksella.

 

 

Tähtiseurat - seurojen laatuohjelma

Tähtiseurat ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita. Uusi tähtiseura-ohjelma on kehitetty vanhan Sinettiseura-toiminnan pohjalta. Kyseessä on laajempi laatujärjestelmä, jossa seurat voivat kehittää toimintaansa kolmen eri osa-alueen (lasten & nuorten, aikuisten tai huippu-urheilun) näkökulmasta.


 

Oman seuran analyysi

Oman seuran analyysi on helppo tapa arvioida seuran toimivuutta. Oman seuran analyysi - työkalu on urheiluseurojen käytössä oleva ilmainen tapa saada ajankohtaista tietoa seuran nykytilanteesta.


 

Kuopion Seurafoorumi

Seurafoorumin tavoitteena on luoda yhteisiä kannanottoja urheilu- ja liikuntaseuroja koskettaviin kysymyksiin/asioihin sekä edistää ja synnyttää yhteistyötä.