PDF-tiedostoHankekoonti ja johtopäätökset.pdf (6.4 MB)
PDF-tiedostoReseptivihko.pdf (2.0 MB)
PDF-tiedostoIlmoitustaulu 2.pdf (180 kB)
Tuntematon tiedostomuotoToiminnallinen tie.pptx (3.0 MB)
PDF-tiedosto160218 Päätösseminaari Kutsu.pdf (299 kB)
Työkuntoon-Päätösseminaari pe 16.2.2018, kutsu

Uutisia

Hankekunnissa tammi-maaliskuussa koulutusiltamia sekä kuntokartoituksia

4.1.2018
Hankekunnissa toteutetaan alkuvuodesta kaikille työikäisille hankekuntalaisille avoimia koulutusiltamia sekä kuntokartoituksia.

Työkuntoon-Päätösseminaari kutsuu koko hankkeen yhteistyöverkoston ja kaikki hankkeesta kiinnostuneet mukaan mielenkiintoiseen päivään pe 16.2.2018

8.12.2017
Päätösseminaari pidetään Siilinjärven Vuorelassa Kylpylähotelli Kunnonpaikassa klo 8:30-15:30. Kuvan kutsua lähetetään ja jaetaan verkostolle tammikuussa 2018. Ilmoittautua voit jo nyt ja kuvista pääset tarkastelemaan kutsua.

Hankekunnissa syyskuussa käynnistyvissä kohdennetuissa ryhmissä hyvin vapaita paikkoja

16.8.2017
Nyt hankekuntien (Iisalmi, Kiuruvesi, Kuopio, Rautavaara, Siilinjärvi ja Tuusniemi) työikäisillä työttömillä/työelämän ulkopuolella olevilla on oiva mahdollisuus ilmoittautua mukaan Työkuntoon-hankkeen viimeisen toimintakauden kohdennettuihin ryhmiin. Toimintaan osallistuminen on maksutonta ja luvassa on monia mielenkiintoisia elämyksiä ja kokemuksia. Hieno juttu, jos aktivoimme koko yhteistyöverkoston voimin ihmisiä mukaan!

Iisalmen Naisvoimistelijoiden uusi Perhepelmuilu -liikuntaryhmä käynnistyy la 2.9.2017

7.7.2017
ESR-rahoitteisessa Työkuntoon-hankkeessa mukana oleva Iisalmen Naisvoimistelijat ry käynnistää hankkeessa uuden kaikille iisalmelaisille perheparivaljakoille (=lapsi+oma aikuinen) avoimen ja maksuttoman matalan kynnyksen Perhepelmuilu-liikuntaryhmän. Luvassa on varmasti mielenkiintoista ohjattua liikuntaa mm. nallepainin, tanssin ja akrobatian parissa. Lapset ja aikuiset pääsevät viettämään yhteistä laatuaikaa liikkuen ja liikunnan tuomasta riemusta, hyvästä olosta ja onnistumisen elämyksistä nauttien. Tule mukaan!

Savon Sulan Perheiden SulkkisSunnuntai starttaa 3.9.2017

6.7.2017
ESR-rahoitteisessa Työkuntoon-hankkeessa mukana oleva Savon Sulka käynnistää hankkeessa uuden kaikille kuopiolaisille perheille avoimen ja maksuttoman matalan kynnyksen liikuntaryhmän. Luvassa on laadukasta, ohjattua perheliikuntaa, johon yli 6-vuotiaat lapset osallistuvat yhdessä mukana olevan huoltajansa kanssa. Ryhmässä liikutaan monipuolisesti ja tutustutaan sulkapallon eri elementteihin.

 

TYÖKUNTOA, SOSIAALISTA OSALLISUUTTA, OSAAMISTA

- YHTEISTYÖLLÄ -

 

Pohjois-Savon Liikunnan hallinnoima kaksivuotinen ESR-rahoitteinen Työkuntoon -hanke käynnistyi 1.4.2016. Hankkeen osatoteuttajana on Huoltoliitto ry. Hankkeen kuntarahoittajakuntina ja siten hankkeen toiminta-alueena ovat Iisalmi, Kiuruvesi, Kuopio, Rautavaara, Siilinjärvi ja Tuusniemi. Pääkohderyhminä ovat hankekuntien a) työikäiset työttömät ja työelämän ulkopuolella olevat sekä heidän perheet ja b) kolmannen sektorin toimijat (yhdistykset), jotka hankkeen kehitysprosessien tukemina käynnistävät uusia matalan kynnyksen liikunta- ja toimintaryhmiä työikäisille ja perheille.


Hankkeen tavoitteena on innostavalla otteella osallistaa a) -pääkohderyhmää ja myönteisten osallisuuden kokemusten ja vaikuttavan toiminnan tuotoksena vahvistaa työikäisten työkuntoa ja kokonaisten perheiden hyvinvointia. Osallistujien sosiaaliset verkostot vahvistuvat. Lisäksi hankkeella vahvistetaan kolmannen sektorin toimijoiden roolia ennaltaehkäisevien matalan kynnyksen hyvinvointipalvelujen tuottamisessa.
 

Työkuntoon -hankkeen toimenpiteet toteutetaan kahdessa toisiinsa nivoutuvassa toimintakokonaisuudessa, Innostamossa ja Kehittämössä, joiden tarkempiin sisältöihin pääset tutustumaan vasemman reunan valikosta.

Hankkeen a) -pääkohderyhmää ohjataan kuntien yhteistyöverkostojen ja Innostamon avointen tapahtumien kautta kohdennettuihin ryhmiin ja niistä edelleen hankekuntien kolmannen sektorin toimijoiden käynnistämiin matalan kynnyksen ryhmiin ja kiinnittymään paikkakunnan yhdistystoimintaan laajemminkin. Näin on tavoitteena rakentaa käytännön kokeiluiden ja saatujen kokemusten kautta uudenlainen toiminnallinen polku työkaluksi ennaltaehkäisevään työhön.
 

Lisätietoja hankkeesta:

Niina Markkanen
Pohjois-Savon Liikunta ry
Hankepäällikkö
niina.markkanen@pohjois-savonliikunta.fi
050-322 3971