Työyhteisöliikunta/Buusti360

Liikunnan aluejärjestöjen Buusti360-palvelu tarjoaa työyhteisöille liikettä ja hyvinvointia valtakunnallisesti. Toiminnan taustalla ovat liikunnan aluejärjestöt, jotka ovat toimineet valtakunnallisten hyvinvointiohjelmien paikallisina toteuttajina yli kaksikymmentä vuotta. Lisätietoa palvelukonseptista buusti360 kotisivuilta. 

Buusti360-konseptin kautta Pohjois-Savon Liikunta tarjoaa työyhteisöille laadukasta hyvinvointipalvelua:

  • Työpaikan liikuntaohjelman kartoitus / henkilöstöliikunnan kehittämistoimenpiteet (SAT=Suomen Aktiivisin Työpaikka)
  • Asiantuntijaluennot
  • Kehonkoostumusmittaus (InBody 770 ja 720)
  • Kuntotestaukset
  • Ohjatut liikuntaryhmät
  • Työyhteisön hyvinvointipäivät

AJANKOHTAISTA

Hyvinvoinnin palaset osaksi elämää – webinaaripaketti ja InBody-mittaukset ´kaupanpäälle´

Webinaarisarjan puhujina huippuluokan asiantuntijat. Ensimmäisessä osiossa Emilia Vuorisalmi pureutuu elämäntapamuutokseen, toisen webinaarin puhuja Jaakko Kotisaari lähestyy hyvinvointia teknologian ja mittaamisen näkökulmasta ja kolmannessa osiossa Henri Tuomilehto syventää nukkumisen merkitystä hyvinvoinnin edistäjänä.

Webinaareihin henkilöstönne voi osallistua työpaikalta tai kotitoimistolta käsin. Tilaamalla työyhteisösi käyttöön webinaarisarjan, saatte livestream-linkin, jota voitte jakaa vapaasti henkilöstönne käyttöön. Kunkin webinaarin tallenne on käytössänne viikon ajan, joten osallistuminen on mahdollista työnkuvasta, aikatauluista ja fyysisestä työpisteestä riippumatta. 

Webinaarien hinnasto
Alle 50 henkilön työyhteisöt: Kolmen luennon -webinaarisarja 490€ (tai yksittäinen webinaari 200€) 
50-200 henkilön työyhteisöt: Kolmen luennon sarja 650€ (tai yksittäinen webinaari 250€)

200-500 henkilön työyhteisöt: Kolmen luennon sarja 790€ (tai yksittäinen webinaari 350€)

Lisäksi tarjoamme webinaarisarjan tilanneille yrityksille 20 maksutonta InBody-mittausta samaan hintaan. InBody-mittausten toteutus työpaikallanne erikseen sovittavana ajankohtana. Pyydä tarjous webinaarisarjasta yli 500 henkilön työyhteisölle tai kysy tarjousta lisämittauksista tai muista työyhteisöliikunnan palveluista. Webinaarisarjan voi myös saada ”kaupan päälle” tilatessasi työyhteisöliikunnan palveluita Pohjois-Savon Liikunnan kautta.

Ota yhteyttä,
Tanja Tukiainen
Aluekehittäjä, terveysliikunta 
p. 050-5718400
tanja.tukiainen@pohjois-savonliikunta.fi

Maakunnan Aktiivisin Työpaikka – kampanjassa kartoitetaan yritysten henkilöstöliikunnan nykytilaa!

Kampanjan kautta on tilaisuus saada henkilöstöliikuntatilan kartoitus veloituksetta.  Mukaan pääsee maksutta 10 maakuntamme yritystä ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautua voi 31.10 saakka. Yrityksenne saa kartoituksesta kattavan raportin ja kartoitus antaa hyvän pohjan henkilöstöliikunnan kehittämiseksi. Lue lisää Buusti360 sivuilta ja ilmoittaudu heti. Kymmenen ensimmäistä veloituksetta mukaan!
Ilmoittautuminen buusti360.fi/MAT