Pohjois-Savon Urheilugaala 25.1.2019

Pohjois-Savon Urheilugaalaan on ilmoittautunut ennätysjoukko liikunnan ystäviä! Teatterille on saapumassa 300 osallistujan joukko kannustamaan palkinnnonsaajia sekä nauttimaan upeasta illasta.

Kuudetta kertaa alueen liikunta- ja urheiluväen yhteen kokoava gaala pidetään perjantaina 25.tammikuuta Kuopion kaupunginteatterilla. Vuosien varrella gaala on vakiinnuttanut paikkansa alueen odotetuimpana liikuntaväen juhlana. Illan aikana palkitaan mm. Pohjois-Savon vuoden urheilija, valmentaja ja joukkue sekä suuri joukko ansioituneita henkilöitä ja tahoja liikunnan maailmasta.

Kaikille ilmoitttautuneille sekä palkinnonsaajille lähetetään infokirje sähköpostitse gaalaviikolla.

Teatterin ovet aukeavat gaalavieraille klo 18.15. Olemme vastaanottamassa Teitä aulassa ja meiltä voi jokainen noutaa illan käsiohjelman sekä juomaliput. Maksuton naulakkopalvelu klo 18-23 ja tervetulomalja tarjoillaan lämpiössä. Aleksi ja Eemeli Nissi viihdyttävät gaalavieraita ennen palkitsemistilaisuuden alkua sekä myös illallisen aikana.

Saapuminen

Teatteri sijaitsee osoitteessa Niiralankatu  2. Gaalavieraat voivat käyttää paikoitukseen teatteritalon vieressä sijaitsevan koulun pihaa,  lisäksi Niiralassa on runsaasti kadunvarsipaikkoja. Lähin parkkihalli löytyy torin alakerrasta (ks. lisätiedot). Suosittelemme vieraitamme ottamaan huomioon parkkipaikkatilanteen ja tulemaan teatterille ajoissa.

Esteettömyys
Kuopion kaupunginteatterin pääovien edessä on kaksi inva-pysäköintipaikkaa. Pääovista pääsee kulkemaan esteettömästi automaattiovista, jotka toimivat sähköllä. Ala-aulassa sijaitsee inva-wc. Toisen kerroksen katsomoihin pääsee ala-aulasta hissillä. Minna-näyttämöllä on pyörätuolipaikat rivillä 5 (Minna-oikea).  (lähde: muokattu Kuopion kaupunginteatterin nettisivuilta).

Pohjois-Savon Liiton logo