Ehdota palkittavaa

Alla olevalla lomakkeella voit antaa oman ehdotuksesi kolmen eri kategorian Pohjois-Savon parhaiden valintoihin. Ehdotuksissa on tärkeää huomioida urheiluvuosi 2018 ja ko. kategorian kriteerit. Mainitse palkinnon saajan nimi, perustelut sekä ehdottajan nimi (ei pakollinen).

Ehdotukset tulee tehdä perjantaihin 7.12 mennessä. Palkintoraati huomioi kaikki määräaikaan mennessä tulleet ehdotukset ja palkinnon saajat julkistetaan Urheilugaalassa 25.1.2019.

Huom! Jätä vain yksi ehdotus/lomake.

Kriteerit

Vuoden nuori urheilija
Edustaa pohjoissavolaista urheiluseuraa. Ensisijaisena kriteerinä kilpailullinen menestys nuorten sarjoissa (15-20v). Valinnassa huomioidaan myös mahdollinen kansainvälinen menestys ja edustustehtäviin yltäminen, opintojen ja urheilun yhdistäminen menestyksekkäästi sekä yleinen esikuvana toimiminen pienemmille junioreille sekä toisille nuorille urheilijoille.

Vuoden nuorisourheiluseura
Pohjoissavolainen seura, joka tekee ansiokasta työtä lasten ja nuorten urheilun hyväksi. Seuran toiminnassa näkyy kasvatuksellisuus ja monipuolisuus, valinnassa huomioidaan pitkäjänteinen työ nuorisotoiminnan kehittämisestä.

Elämänura-palkinto
Liikunnan ja urheilun parissa pitkään työskennellyt ja toiminut henkilö. On toiminnallaan tehnyt ansiokasta työtä pohjoissavolaisen urheilun hyväksi.

 

Ehdotukset 25.1.2019 Pohjois-Savon Urheilugaalassa palkittaviksi

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.