Ehdota palkittavaa

KIITOS EHDOTUKSISTASI, PALKINTORAATI HUOMIOI KAIKKI MÄÄRÄAIKAAN TULLEET EHDOTUKSET!

Alla olevalla lomakkeella voit antaa oman ehdotuksesi kolmen eri kategorian Pohjois-Savon parhaiden valintoihin. Ehdotuksissa on tärkeää huomioida urheiluvuosi 2019 ja ko. kategorian kriteerit. Mainitse palkinnon saajan nimi, perustelut sekä ehdottajan nimi (ei pakollinen).

Ehdotukset tulee tehdä perjantaihin 6.12.2019 mennessä. Palkintoraati huomioi kaikki määräaikaan mennessä tulleet ehdotukset ja palkinnon saajat julkistetaan Urheilugaalassa 24.1.2020.

Huom! Jätä vain yksi ehdotus/lomake.

Kriteerit

Vuoden nuori urheilija
Edustaa pohjoissavolaista urheiluseuraa. Ensisijaisena kriteerinä kilpailullinen menestys nuorten sarjoissa (15-20v). Valinnassa huomioidaan myös mahdollinen kansainvälinen menestys ja edustustehtäviin yltäminen, opintojen ja urheilun yhdistäminen menestyksekkäästi sekä yleinen esikuvana toimiminen pienemmille junioreille sekä toisille nuorille urheilijoille.

Vuoden nuorisourheiluseura
Pohjoissavolainen seura, joka tekee ansiokasta työtä lasten ja nuorten urheilun hyväksi. Seuran toiminnassa näkyy kasvatuksellisuus ja monipuolisuus, valinnassa huomioidaan pitkäjänteinen työ nuorisotoiminnan kehittämisestä.

Elämänura-palkinto
Liikunnan ja urheilun parissa pitkään työskennellyt ja toiminut henkilö. On toiminnallaan tehnyt ansiokasta työtä pohjoissavolaisen urheilun hyväksi.