Ilmoittautuminen ja maksut

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen oheisella nettilomakkeella 11.1.2019 mennessä.

Maksut

Gaalan hinta on 65 € / hlö.
*Pohjois-Savon Liikunnan jäsenseurojen ilmoittamien osallistujien jäsenetuhinta on 45€/hlö. Jäsenetuhinta edellyttää, että seura maksaa osallistujien maksut. 
*OP jäsenetuhinta on OP -asiakasomistajajäsenille. Kahta etua ei voi yhdistää.

Gaalamaksu sisältää alkumaljan, illan ohjelman, gaalaruokailun ja jälkiruokakahvit, kaksi juomalippua sekä naulakkopalvelut.

Jos ilmoittautumiskäytännöstä on kysyttävää, yhteys Tanja Tukiaiseen.

Maksaminen

Gaalamaksut maksetaan joko laskutuksella tai verkkopankkimaksuna. Gaalamaksut laskutetaan lomakkeella annettujen tietojen mukaisesti. Mainitse lisätiedot kohdassa, jos laskuun laitetaan erillinen viite tms.

Verkkopankkimaksut maksetaan tilille: FI52 1078 3000 2132 89. Saaja Pohjois-Savon Liikunta. Kirjoita viestikenttään nimi/urheilugaala. Maksut maksettava viikon kuluessa ilmoittautumisesta. 
 

Tilaisuuden pukukoodi: Tumma puku

 

Minna-näyttämöllä tapahtuvaan palkitsemistilaisuuteen eikä ruokailuun ole merkittyjä paikkoja, joten ennakkoon ei tarvitse tehdä paikkavarauksia.

Peruutusehdot

Peruutuksen voi tehdä maksutta 11.1.2019 mennessä, sen jälkeen gaalamaksu ei palauteta. Paikan voi myydä eteenpäin, tässä tapauksessa olethan yhteydessä Tanja Tukiaiseen p. 050 5718400.

Ilmoittautuminen Pohjois-Savon Urheilugaalaan 25.1.2019

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.