Ilmoittautuminen ja maksut

Ilmoittautuminen on lomakkeen kautta suljettu. Ota yhteys tanja.tukiainen@pohjois-savonliikunta.fi mikäli olet osallistumassa.


Huom: PSL:n jäsenetuhinta on voimassa vain mikäli seura maksaa osallistujan gaalamaksun.

Maksaminen

Gaalamaksut maksetaan joko laskutuksella tai verkkopankkimaksuna. Gaalamaksut laskutetaan lomakkeella annettujen tietojen mukaisesti. Mainitse lisätiedot kohdassa, jos laskuun laitetaan erillinen viite tms. Laskut gaalalipuista lähetetään viikon 3 aikana ilmoittautumisesta.

Verkkopankkimaksut maksetaan tilille: FI52 1078 3000 2132 89. Saaja Pohjois-Savon Liikunta. Kirjoita viestikenttään nimi/urheilugaala. Verkkopankkimaksut maksettava viikon kuluessa ilmoittautumisesta. 

Maksut

Gaalan hinta on 68 € / hlö.
*Pohjois-Savon Liikunnan jäsenseurojen ilmoittamien osallistujien jäsenetuhinta on 48€/hlö. Jäsenetuhinta edellyttää, että seura maksaa osallistujien maksut. 
*OP jäsenetuhinta on OP -asiakasomistajajäsenille. Kahta etua ei voi yhdistää.

Gaalamaksu sisältää alkumaljan, illan ohjelman, gaalaruokailun ja jälkiruokakahvit, kaksi juomalippua sekä naulakkopalvelut.Jos ilmoittautumiskäytännöstä on kysyttävää, yhteys Tanja Tukiaiseen.
 

Tilaisuuden pukukoodi: Tumma puku

 

Minna-näyttämöllä tapahtuvaan palkitsemistilaisuuteen eikä ruokailuun ole merkittyjä paikkoja, joten ennakkoon ei tarvitse tehdä paikkavarauksia.

Peruutusehdot

Peruutuksen voi tehdä maksutta 10.1.2020 mennessä, sen jälkeen gaalamaksu ei palauteta. Paikan voi myydä eteenpäin, tässä tapauksessa olethan yhteydessä Tanja Tukiaiseen p. 050 5718400.