Pohjois-Savon Liikunta ry:n kevätkokous 26.4.2022

11.4.2022

Pohjois-Savon Liikunta ry:n kevätkokous pidetään tiistaina 26.4.2022 klo 18.00 alkaen Original Sokos Hotel Puijonsarvessa Kuopiossa (Minna Canthin katu 16). Kokoukseen voi osallistua myös Teams-etäyhteyden välityksellä.

Valtakirjojen luovutus ja kahvitus klo 17.30 alkaen.

Hotellin pihassa on maksuton paikoitus kokouksen osallistujille ja sitä varten pitää käydä vastaanotossa ilmoittamassa auton rekisterinumero.  

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen säännöissä kevätkokoukselle määräämät asiat eli mm. vuosikertomus ja tilinpäätösasiat. 

Etäyhteyden ja valtakirjojen tarkistamisen vuoksi kevätkokoukseen on ilmoittauduttava ennakkoon viimeistään 26.4. klo 12 mennessä.

Ilmoittautuminen tehdään sähköpostilla osoitteeseen toimisto@pohjois-savonliikunta.fi ja samaan osoitteeseen lähetetään myös etäosallistujien valtakirjat. Kahvitusta varten pyydetään myös ilmoittamaan, jos tulee paikan päälle.

Etäosallistujille lähetetään sähköpostissa linkki kokousta varten. Osallistua voi myös ilman valtakirjaa, mutta siinä tapauksessa kokousedustaja ei ole äänioikeutettu. 

Kokouskutsu ja muut kokousmateriaalit tästä linkistä