Koulutuskalenteri

Pohjois-Savon Liikunnan koulutustarjonnasta löydät monenlaisia koulutuksia seuratoimijoille, ohjaajille ja valmentajille. Valtakunnalliset valmentaja- ja ohjaajakoulutukset (VOK) järjestetään jälleen vuonna 2019. Paikalliset Valmentajaklinikat järjestetään yheistyössä Kuopion alueen urheiluakatemian kanssa.

Koulutuskalenterin koulutukset, joiden edessä lukee Leader on suunnattu ensisijaisesti Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n toiminta-alueella (=Kaavi, Kuopion maaseutualueet, Rautavaara, Siilinjärvi, Tuusniemi) toimiville yhdistyksille. Mikäli koulutuksissa on tilaa, otetaan osallistujia muualtakin Pohjois-Savosta. Kaikille koulutuspaikan saaneille laitetaan vahvistusviesti kunkin koulutuksen ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutuksista ainoastaan Järjestyksenvalvojakoulutus on maksullinen, kaikki muut koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

Koulutukset toteutetaan Pohjois-Savon Kylät ry:n (hallinnoija) ja Pohjois-Savon Liikunta ry:n (osatoteuttaja) yhteistyössä toteuttamassa, Leader-rahoitteisessa Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan -hankkeessa. Kalenteri täydentyy hankkeen edetessä ja mm. tapahtumajärjestämisen koulutuksia toteutetaan huhtikuusta 2019 alkaen.

Tapahtumia

Ei tapahtumia

RSS

Koulutusten peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruminen on tehtävä kirjallisesti. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% koulutuksen hinnasta, peruuttamatta jätetystä osallistumismaksu kokonaisuudessaan (poikkeuksena sairastuminen - lääkärintodistus toimitettava). Laskutuslisä 2,50€/lasku ei jäseniltä.

HUOM ! Pohjois-Savon Liikunnnalla ei ole tapaturmavakuutusta koulutuksiin osallistujille. Jokainen osallistuu koulutukseen omalla vastuulla.