Koulutuskalenteri

Pohjois-Savon Liikunnan koulutustarjonnasta löydät monenlaisia koulutuksia seuratoimijoille, ohjaajille ja valmentajille. Valtakunnalliset valmentaja- ja ohjaajakoulutukset (VOK) järjestetään jälleen vuonna 2019. Paikalliset Valmentajaklinikat järjestetään yheistyössä Kuopion alueen urheiluakatemian kanssa.

Koulutuskalenterin koulutukset, joiden edessä lukee Leader on suunnattu ensisijaisesti Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n toiminta-alueella (=Kaavi, Kuopion maaseutualueet, Rautavaara, Siilinjärvi, Tuusniemi) toimiville yhdistyksille. Mikäli koulutuksissa on tilaa, otetaan osallistujia muualtakin Pohjois-Savosta. Kaikille koulutuspaikan saaneille laitetaan vahvistusviesti kunkin koulutuksen ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutuksista ainoastaan Järjestyksenvalvojakoulutus on maksullinen, kaikki muut koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

Koulutukset toteutetaan Pohjois-Savon Kylät ry:n (hallinnoija) ja Pohjois-Savon Liikunta ry:n (osatoteuttaja) yhteistyössä toteuttamassa, Leader-rahoitteisessa Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan -hankkeessa. Kalenteri täydentyy hankkeen edetessä ja mm. tapahtumajärjestämisen koulutuksia toteutetaan huhtikuusta 2019 alkaen.

Koulutusten peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruminen on tehtävä kirjallisesti. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% koulutuksen hinnasta, peruuttamatta jätetystä osallistumismaksu kokonaisuudessaan (poikkeuksena sairastuminen - lääkärintodistus toimitettava). Laskutuslisä 2,50€/lasku ei jäseniltä.

HUOM ! Pohjois-Savon Liikunnnalla ei ole tapaturmavakuutusta koulutuksiin osallistujille. Jokainen osallistuu koulutukseen omalla vastuulla.