Kuopio Maraton ja Pohjois-Savon Liikunta hakee työharjoitteluun viestintäassistenttia

19.5.2015

Pohjois-Savon Liikunta hakee viestintäassistenttia Kuopio Maraton 2015 -tapahtumaan sekä muihin PSL:n viestinnän tehtäviin.

Pohjois-Savon Liikunta (PSL) on liikunnan aluejärjestönä liikunnan asiantuntija Pohjois-Savossa. Toiminnan tavoitteena on lisätä pohjoissavolaisten hyvinvointia liikunnan keinoin. Keskeiset toimintatavat ovat koulutus, palvelut, liikuntatapahtumat ja vaikuttaminen. Pohjois-Savon Liikunnan toimipiste sijaitsee Kuopiossa.

Kuopio Maraton on kohta 18-vuotias juoksutapahtuma, joka täysi-ikäisyyden kynnyksellä ottaa ison askeleen kohti paremmin järjestettyä tapahtumaa ja kohti suurempia osallistujamääriä. Kuopio Maraton järjestetään tänä vuonna 4.-5.9.2015 ja tapahtuman keskuspaikkana toimii Kuopio-halli. Vuonna 2015 tapahtuma tekee yhteistyötä ANTI - Contemporary Art Festivalin kanssa. Lue lisää Kuopio Maratonista täällä.

Etsimme työharjoittelijaa viestinnän tehtäviin. Pohjois-Savon Liikunta ja Kuopio Maraton tarjoaa mahdollisuuden päästä osana tuotantotiimiä järjestämään Itä-Suomen suurinta juoksutapahtumaa, verkostoitumaan ammattilaisten kanssa ja näkemään tapahtuman järjestämisen koko kaaren. Viestintäassistentti saa tehtävissään monipuolista kokemusta viestinnästä ja juoksutapahtuman tuotantoprosessista.

Suosimme työharjoittelijavalinnoissa viestinnästä, liikunnasta ja tapahtumatuottamisesta kiinnostuneita henkilöitä, koulutusalasta riippumatta. Harjoittelu tulisi aloittaa mahdollisimman pian ja siihen tulisi sitoutua vähintään 6.9.2015 saakka. 

Lähetä hakemus ja ansioluettelosi 26.5. mennessä osoitteeseen: marko.heikkinen@pohjois-savonliikunta.fi

Lisätietoja: 

Risto Kovanen
aluejohtaja 
risto.kovanen@pohjois-savonliikunta.fi
040 705 8897

Marko Heikkinen
tapahtuma- ja markkinointipäällikkö
marko.heikkinen@pohjois-savonliikunta.fi
050 325 2977