Testauspalvelut

Pohjois-savon liikunta toteuttaa testauspalveluita yksityisille henkilöille, ryhmille, yhteisöille ja yrityksille.


InBody 720 -kehonkoostumus 

InBody720-laitteella mittaat helposti, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti kehon koostumuksen. InBody-mittaus motivoi pitämään huolta terveellisistä ravintotottumuksista ja riittävästä liikunnasta, joilla on suuri merkitys terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

InBody kehonkoostumusmittaus:
Jäsenille 20 €/hlö
Ei-jäsenille 27 €/hlö

Laitteen vuokra 120€/vrk + 2€/mittaus/hlö. Hinta sisältää laitteen käytön, tulostimen musteet, tulostuslomakkeet sekä desinfiointiaineen.

Firstbeat-hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Kehonkuntoindeksi-testit 

InBody, vyötärönympärys, puristusvoima, PolarOwnIndex

UKK-Kävelytesti (2km)

Testi arvioi terveyskunnon keskeistä osatekijää kestävyyskuntoa. Testissä kävellään kaksi kilometriä tasaisella vauhdilla mahdollisimman nopeasti oman kunnon mukaan.

Korkeatasoinen siirrettävä testilaitteisto SPINTEST

Soveltuu nopeustesteihin ja hyppytesteihin. 
Vuokra jäsenille 20€/vrk. Ei-jäsenille 30 e/vrk. Pidemmät varaukset sopimuksen mukaan.
Varaukset: toimisto(a)pohjois-savonliikunta.fi

Testausten hintoihin lisätään mahdolliset tilavuokrat ja matkakulut.