Liikuntaneuvonta

Pohjois-Savon Liikunta on mukana liikuntaneuvonnan kehittämistyössä sekä liikuntaneuvonnan alueellisessa verkostossa yhdessä hyvinvointialueen kanssa. Toteutamme koulutustilaisuuksia ja kuntakäyntejä liikuntaneuvonnan teemalla. Liikuntaneuvonta otetaan puheeksi kuntatapaamisessa sekä tarjoamme tukitoimia kunnille (esim. hankesparraus, kehittämis- ja ideointiapu, seurayhteistyö) 

Pohjois-Savon Liikunta edistää liikuntaneuvonnan käynnistymistä kunnissa yhteistyössä Liikkuva aikuinen - ohjelman ja Pohjois-Savon hyvinvointialueen kanssa. Tavoitteena on auttaa kuntia liikuntaneuvonnan järjestämisessä, kokonaisuuksien rakentamisessa sekä kunnan ja hyvinvointialueen välisen yhteistyön edistämisessä.

Liikuntaneuvonnan tavoitteena on edistää yksilön hyvinvointia ja terveyttä liikunnan avulla. Liikuntaneuvonnan avulla pyritään motivoimaan terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta riittämättömästi liikkuvia ihmisiä liik­ku­maan it­sel­leen mie­lui­sal­la ta­val­la, omaa ter­veyt­tä ja hy­vin­voin­tia edis­täen. 

Pohjois-Savossa on oma liikuntaneuvojille ja elintapaohjausta tekeville suunnattu verkosto. Seuraava verkoston kokous pe 23.8. klo 13, ota yhteys Tanjaan niin saat linkin kokoukseen.
Ota yhteys Tanja Tukiainen, tanja.tukiainen@pohjois-savonliikunta.fi