Nuori mieli urheilussa

Pohjois-Savon Liikunta on saanut Pohjois-Savon hyvinvointialueelta järjestöavustusta Nuori mieli urheilussa –sisältöjen jalkauttamiseen Pohjois-Savossa. 

Vuoden 2024 aikana toteutetaan: 1) viestinnällisiä toimenpiteitä, 2) tietoiskuja mm. kuntien seurafoorumeissa ja 3) valmentajailtoja etä- ja lähitoteutuksella. Kaikki toimenpiteet ovat osallistuville seuroille, seuratoimijoille ja kunnille maksuttomia. 

Sivun vasemman reunan valikosta löydät hankkeen tiedotteen ja viestinnän julkaisuja sekä ajankohtia seurafoorumeista, joissa Nuori mieli urheilussa -sisällöistä kerrotaan. Tämän tekstin alapuolella olevasta lomakkeesta näet vuoden 2024 etävalmentajailtojen ajankohdat ja teemat ja pääset ilmoittautumaan niihin. 

Nuori mieli urheilussa (käynnistynyt 2020) on MIELI ry:n toteuttama, erityisesti valmentajien osaamista edistävä hanke. Tavoitteena on, että lasten ja nuorten urheilun parissa toimivat osaavat tukea mielenterveyden normaalia kehitystä, hyödyntää mielenterveystaitoja osana valmennusta ja kohdata haastavassa tilanteessa olevia lapsia ja nuoria. 

Nuori mieli urheilussa -materiaalit löydät täältä
Nuori mieli urheilussa -verkkokurssin aloitussivulle pääset tästä

Ilmoittaudu mukaan Nuori mieli urheilussa etävalmentajailtoihin!

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään info ja iltaan liittymislinkki noin viikko ennen etävalmentajaillan ajankohtaa.  Lisätietoja: niina.markkanen@pohjois-savonliikunta.fi / p. 050 322 3971.

Valitse etävalmentajailta/-illat, johon ilmoittaudut