Osallisuutta, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä Niiralan Kulman asukkaille (ONNI)

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

ESR-rahoitteista ONNI-hanketta hallinnoi ja toteutti Pohjois-Savon Liikunta ry. Lisäksi hankkeessa olivat mukana ja sitä rahoittivat Niiralan Kulma Oy ja Kuopion kaupunki. Hanke toteuttiin 1.9.2019-30.11.2020.

Niiralan Kulma Oy on Kuopion kaupungin omistama vuokrataloyhtiö. Tällä hetkellä yhtiöllä on Kuopion keskusta-alueella ja maaseutualueilla yhteensä yli 6 000 asuntoa, joissa asuu yli 10 000 kuopiolaista. Hankkeen monipuolisia ja osallistujille maksuttomia toimenpiteitä toteutetaan pääsääntöisesti kahdella Niiralan Kulman asuinalueella, osoitteissa Taivaanpankontie 23 ja Linnanpellonkatu 30. Toimenpiteisiin voivat osallistua myös muut lähialueen asukkaat. 

Hankkeen toimenpiteet toteuttiin asuinalueiden kerrostalojen kerhohuoneilla, kuntosaleilla, piha-alueilla tai kerrostaloilta yhdessä läheisille lähiliikuntapaikoille tai lähiluontoon liikkeelle lähtien. Asuinalueilla oli toimintaa pääsääntöisesti yhtenä-kolmena päivänä viikossa. Hankkeessa toteutettavia toimenpiteitä olivat 

1. Säännöllinen ohjattu toiminta 
2. Teemoitetut kurssit 
3. Liikuntaneuvonta: neuvonta, mittaukset, lajikokeilut, ohjelmat 
4. Yhteisölliset tapahtumat 
5. Keskustelutuokiot, tietoiskut, kahvihetket 

Hankkeen toteutuneisiin toimintakalentereihin voit tutustua:

Linnanpellon kalenteri

Taivaanpankontien kalenteri

Retiisikadun kalenteri

ESR-rahoitteista ONNI-hanketta hallinnoi ja toteutti Pohjois-Savon Liikunta ry 

Lisäksi hankkeessa olivat mukana ja sitä rahoittavat Niiralan Kulma Oy ja Kuopion kaupunki