Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan (Leader)

Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan (Leader) oli Pohjois-Savon Kylät ry:n (hallinnoija) ja Pohjois-Savon Liikunta ry:n (osatoteuttaja) yhteistyössä toteuttama koulutushanke, joka oli kohdennettu maaseudun yhdistystoimijoille.

Hankkeen toteutusalueena on Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n toiminta-alue: Kaavi, Kuopion maaseutualueet, Rautavaara, Siilinjärvi ja Tuusniemi. Kohderyhmänä olivat kaikki toteutusalueella toimivat yhdistykset ja yhdistyksissä mukana olevat vapaaehtoiset, hallitusten jäsenet, työntekijät sekä kaikki yhdistystoimintaan mukaan tulosta kiinnostuneet. 

Järjestyksenvalvojakoulutusta lukuun ottamatta kaikki muut hankkeen toimenpiteet olivat osallistujille maksuttomia. Hankkeen aikan toteutettiin koulutuksia, teemoitettuja kehittämistyöpajoja ja matalan kynnyksen liikunnallisia toimintoja eri puolella hankkeen toteutusaluetta.

Hanke toteutettiin EU:n maaseuturahaston tuella ja hanke oli yksi Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n rahoittamista Leader-hankkeista. Hankkeen kokonaisbudjetti oli 101 173 euroa ja hankkeen rahoitus koostui EU:n, valtion, kunnan ja yksityisen rahoituksen osuuksista. 

Lisätietoja hankkeesta: 
Pohjois-Savon Kylät ry 
Merja Kaija 
Kyläasiamies 
merja.kaija(a)pohjois-savonkylat.fi 
045-179 1070 

Pohjois-Savon Liikunta ry 
Niina Markkanen 
Yhdistyskehittäjä 
niina.markkanen(a)pohjois-savonliikunta.fi 
050-322 3971