Ehdota palkittavaa

Kiitos ehdotuksista!  Määräaika ehdotusten antamiseen on päättynyt. Arvomme gaalalipun kaikkien yhteystietonsa antaneiden kesken tiistaina 12.12.

Vuoden 2024 urheilugaalaan voi antaa ehdotuksia palkittavista. 
Kaikkien ehdotuksensa (yhteystietojen kera) jättäneiden kesken arvotaan yksi gaalalippu Pohjois-Savon Urheilugaalaan.

Alla olevalla lomakkeella voit antaa oman ehdotuksesi neljän eri kategorian Pohjois-Savon parhaiden valintoihin. Ehdotuksissa on tärkeää huomioida urheiluvuosi 2023* ja ko. kategorian kriteerit.

*Elämänura palkinnossa huomioidaan nimensä mukaisesti koko elämänura, ei ainoastaan vuoden 2023 ansiot.

Mainitse palkinnon saajan nimi, perustelut sekä ehdottajan nimi (ei pakollinen). 

Ehdotukset tulee tehdä sunnuntaihin 3.12.2023 mennessä
Palkintoraati huomioi kaikki määräaikaan mennessä tulleet ehdotukset ja palkinnon saajat julkistetaan Urheilugaalassa 26.1.2024. 

Huom! Jätä vain yksi ehdotus/lomake. 

Kriteerit 

Vuoden nuori urheilija 
Edustaa pohjoissavolaista urheiluseuraa. Ensisijaisena kriteerinä kilpailullinen menestys nuorten sarjoissa (15-20v). Valinnassa huomioidaan myös mahdollinen kansainvälinen menestys ja edustustehtäviin yltäminen, opintojen ja urheilun yhdistäminen menestyksekkäästi sekä yleinen esikuvana toimiminen pienemmille junioreille sekä toisille nuorille urheilijoille. 

Vuoden nuorisourheiluseura 
Pohjoissavolainen seura, joka tekee ansiokasta työtä lasten ja nuorten urheilun hyväksi. Seuran toiminnassa näkyy kasvatuksellisuus ja monipuolisuus, valinnassa huomioidaan pitkäjänteinen työ nuorisotoiminnan kehittämisestä. 

Elämänura-palkinto 
Liikunnan ja urheilun parissa pitkään työskennellyt ja toiminut henkilö. On toiminnallaan tehnyt ansiokasta työtä pohjoissavolaisen urheilun hyväksi. 

Jokeri-palkinto 
Palkinto luovutetaan henkilölle, taustavoimalle tai kumppanille, joka arjen sankaritekoja tekemällä on ansainnut urheiluväen kunnianosoituksen.Kriteerit palkinnon saamiseen ovat positiivinen asenne tekemiseen, luotettavuus sekä arkiset sankariteot. Palkinnon saaja saa 500€ lahjoitettavaksi itse valitsemalleen kohteelle. 

Kansainvälisyys-palkinto
Kansainvälisyyspalkinto myönnetään urheilijalle, valmentajalle tai taustahenkilölle, joka on toiminut esimerkillisesti Pohjois-Savon kansainvälisyyden edistämiseksi, edustanut ryhdikkäästi ja suurella ylpeydellä savolaisia heimoveljiään ja –siskojaan sekä on kansainvälisillä estradeilla kuin kotonaan.

Palkintokategoria