Ehdota palkittavaa

Vuoden 2023 urheilugaalaan voi antaa ehdotuksia palkittavista. 

Alla olevalla lomakkeella voit antaa oman ehdotuksesi kolmen eri kategorian Pohjois-Savon parhaiden valintoihin. Ehdotuksissa on tärkeää huomioida urheiluvuosi 2022* ja ko. kategorian kriteerit.

*Elämänura palkinnossa huomioidaan nimensä mukaisesti koko elämänura, ei ainoastaan vuoden 2022 ansiot.

Mainitse palkinnon saajan nimi, perustelut sekä ehdottajan nimi (ei pakollinen). 

Ehdotukset tulee tehdä perjantaihin 2.12.2022 mennessä
LOMAKE ON NYT SULJETTU. 
Palkintoraati huomioi kaikki määräaikaan mennessä tulleet ehdotukset ja palkinnon saajat julkistetaan Urheilugaalassa 27.1.2023. 

Huom! Jätä vain yksi ehdotus/lomake. 

Kriteerit 

Vuoden nuori urheilija 
Edustaa pohjoissavolaista urheiluseuraa. Ensisijaisena kriteerinä kilpailullinen menestys nuorten sarjoissa (15-20v). Valinnassa huomioidaan myös mahdollinen kansainvälinen menestys ja edustustehtäviin yltäminen, opintojen ja urheilun yhdistäminen menestyksekkäästi sekä yleinen esikuvana toimiminen pienemmille junioreille sekä toisille nuorille urheilijoille. 

Vuoden nuorisourheiluseura 
Pohjoissavolainen seura, joka tekee ansiokasta työtä lasten ja nuorten urheilun hyväksi. Seuran toiminnassa näkyy kasvatuksellisuus ja monipuolisuus, valinnassa huomioidaan pitkäjänteinen työ nuorisotoiminnan kehittämisestä. 

Elämänura-palkinto 
Liikunnan ja urheilun parissa pitkään työskennellyt ja toiminut henkilö. On toiminnallaan tehnyt ansiokasta työtä pohjoissavolaisen urheilun hyväksi.