Ilmoittautuminen ja maksut

Ilmoittautuminen on lomakkeella on päättynyt. Ota yhteys 050 5718400 tai tanja.tukiainen@pohjois-savonliikunta.fi.

Olemme lähettäneet ilmoittautuneille tervetulo-infon gaalaviikolla. Gaalamaksujen laskutus aloitetaan gaalaviikolla.

Palkittaviin ja palkinnonjakajiin ollaan yhteydessä sähköpostitse gaalaviikolla. Ota yhteyttä Tanjaan, mikäli et ole saanut ohjeistusta tai tervetuloa-infoa.

OSALLISTUMISTAVAT / GAALAMAKSUT:

  • Gaalamaksu perus 76 €/hlö
  • Gaalamaksu jäsenhintaan 56 €/hlö. Voimassa vain, mikäli PSL:n jäsenorganisaatio (esim. seura) ilmoittaa osallistujat ja maksaa gaalamaksut.
  • Kutsuvieras ei gaalamaksua
  • Palkittava ei gaalamaksua (Huom. Vuoden liikuttajien gaalamaksut laskutetaan kunnilta)
  • Kutsuvieraan tai palkittavan avec/lisähenkilöt 76 €/hlö tai 56 €/hlö (avec/lisähenkilö hintaan 56€/hlö vain, mikäli PSL:n jäsenorganisaatio ilmoittaa ja maksaa avecin/lisähenkilöt)

Laskutus
Lähetämme laskut ilmoittautumisen yhteydessä annettuun verkkolaskuosoitteeseen tai sähköpostiin. Maksuehto 7 pv. Emme lähetä paperilaskuja.

Lisätiedot
Gaalamaksu sisältää alkumaljan, illan ohjelman, gaalaruokailun ja jälkiruokakahvit, kaksi juomalippua sekä naulakkopalvelut. 

Minna-näyttämöllä tapahtuvaan palkitsemistilaisuuteen ja gaalaruokailuun teatterin lämpiössä ei ole merkittyjä paikkoja, joten paikkavarauksia ei tarvitse tehdä. 

Osallistuja totetaan vastaan aulan portaikon edustalla, ennen 2. kerrokseen siirtymistä. Vastaanoton yhteydessö vieras saa käsiohjelman ja juomaliput.

Tilaisuuden pukukoodi
Juhlava asu

Peruutusehdot 
Peruutuksen voi tehdä maksutta pe 12.1.2024 mennessä. Sen jälkeen tulleet peruutukset laskutetaan täysimääräisesti. Haluttaessa tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja. Olkaa yhteydessä Tanja Tukiaiseen.

Yhteydenotto
Jos tulee kysyttävää ilmoittautumiskäytännöistä, olkaa yhteydessä Tanja Tukiainen, tanja.tukiainen(a)pohjois-savonliikunta.fi tai p. 050 571 8400.