Ilmoittautuminen ja maksut

ILMOITTAUTUMINEN VUODEN 2023 URHEILUGAALAAN ON PÄÄTTYNYT

Ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa olkaa yhteydessä Tiina Kiiskiseen, tiina.kiiskinen(a)pohjois-savonliikunta.fi tai p. 044 702 1915.

Pohjois-Savon Urheilugaalan ajankohta on perjantai 27.1.2023. Tilaisuus järjestetään tuttuun tapaan Kuopion kaupunginteatterilla. Juhlagaalan etkot alkavat teatterilla klo 18 ja palkitsemistilaisuus Minna-näyttämöllä klo 19. 

ILMOITTAUTUMISINFO

Ilmoittautumiset 10-vuotis gaalaan pe 13.1.2023 mennessä vain ilmoittautumislomakkeella. Lomake avautuu viereisen sivupalkin valikosta. Samalla lomakkeella voi ilmoittaa kaikki osallistujat.  Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. 

Ilmoittautumisvahvistus tulee ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin. Tarkista myös roskapostikansio. Tarkemmat gaalaohjeet lähetämme ilmoittautuneille tai yhteyshenkilöille sähköpostitse noin viikkoa ennen tilaisuutta.

Palkittaviin ja palkinnonjakajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti noin viikkoa ennen gaalaa. Palkittava: ilmoittaudu gaalaan ilmoittautumislomakkeella, ilmoita samalla avec/lisähenkilöt  (49/69 €/hlö) ja muutokset viimeistään pe 13.1.2023

OSALLISTUMISTAVAT / GAALAMAKSUT:

  • Gaalamaksu perus 69 €/hlö
  • Gaalamaksu jäsenhintaan 49 €/hlö. Voimassa vain, mikäli PSL:n jäsenorganisaatio (esim. seura) ilmoittaa osallistujat ja maksaa gaalamaksut.
  • Kutsuvieras ei gaalamaksua
  • Palkittava ei gaalamaksua (Huom. Vuoden liikuttajien gaalamaksut laskutetaan kunnilta)
  • Kutsuvieraan tai palkittavan avec/lisähenkilöt 69 €/hlö tai 49 €/hlö (avec/lisähenkilö hintaan 49 €/hlö vain, mikäli PSL:n jäsenorganisaatio ilmoittaa ja maksaa avecin/lisähenkilöt)

Laskutus
Lähetämme laskut ilmoittautumisen yhteydessä annettuun verkkolaskuosoitteeseen tai sähköpostiin. Maksuehto 7 pv. Emme lähetä paperilaskuja.

Lisätiedot
Gaalamaksu sisältää alkumaljan, illan ohjelman, gaalaruokailun ja jälkiruokakahvit, kaksi juomalippua sekä naulakkopalvelut. 

Minna-näyttämöllä tapahtuvaan palkitsemistilaisuuteen ja gaalaruokailuun teatterin lämpiössä ei ole merkittyjä paikkoja, joten paikkavarauksia ei tarvitse tehdä. 

Osallistujat tarkistetaan sisääntuloaulassa ilmoittautumislistalta. Samalla vieras saa käsiohjelman ja juomaliput.

Tilaisuuden pukukoodi
Tumma puku 

Peruutusehdot 
Peruutuksen voi tehdä maksutta pe 13.1.2023 mennessä. Sen jälkeen tulleet peruutukset laskutetaan täysimääräisesti. Haluttaessa tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja. Olkaa yhteydessä Tiina Kiiskiseen.

Yhteydenotto
Jos tulee kysyttävää ilmoittautumiskäytännöistä, olkaa yhteydessä Tiina Kiiskiseen, tiina.kiiskinen(a)pohjois-savonliikunta.fi tai p. 044 702 1915.