Liikuntalauantaiden esite ja toteutuskalenteri valmiina

11.6.2018


ESR-rahoitteisen Perheiden Liikuntalauantait Kuopio 2018-2019 -hankkeen Liikuntalauantait käynnistyvät lauantaina 8.9.2018 uinnilla.

Tämän Pohjois-Savon Liikunnan vetämän Kake-hankkeen (kansalaistoimijalähtöinen paikallinen kehittäminen Kuopion kaupunkialueella) toimenpiteet toteutetaan välillä Sorsasalo-Matkus. Hankkeen toimenpiteistä Perhetapahtuma ja ajanjaksolla 8.9.2018-25.5.2019 lähes viikoittaiset Perheiden Liikuntalauantait on kohdennettu kyseisellä alueella asuville kuopiolaisille työikäisille ja heidän lapsilleen (perheille). Hankkeen Tulevaisuusiltojen kohderyhmänä ovat kuopiolaiset, välillä Sorsasalo-Matkus toimintaa järjestävät yhdistykset ja muut illoista kiinnostuneet tahot.

Hankkeen toimenpiteet ovat osallistujille maksuttomia ja avoimia taustoiltaan kaikenlaisille perheille ja yhdistyksille.

Perheiden Liikuntalauantaiden esitteen, jossa myös toteutuskalenteri, löydät täältä. Hankkeen nettisivuille pääset Pohjois-Savon Liikunnan kotisivujen yläpalkin otsakkeesta "Perheiden Liikuntalauantait" tai suoraan tästä.

Lisätietoja hankevastaavalta:
Niina Markkanen
niina.markkanen@pohjois-savonliikunta.fi / 050-322 3971