PSL:n jäsenten esittelyt alkaa 2021

20.11.2020

Pohjois-Savon Liikunta ry esittelee jäseniään omissa sosiaalisen median kanavissa tammikuusta 2021 alkaen. Esittelemme yhden jäsenen kerrallaan.

Pyydämmekin sinua lähettämään yhdistyksenne näköinen esittelyteksti, jossa kiteytyy teidän toiminta. Suosittelemme panostamaan kuviin ja videoihin. Sosiaalisessa mediassa kuvilla ja videoilla on suuri merkitys. Kuvien tulee olla hyvälaatuisia, mutta ei kuitenkaan ammattikuvaajien ottamia. Mainitse myös, jos kuvaajan nimi tulee mainita. Lähetä myös yhdistyksenne logo. Linkitä/ilmoita myös käyttämänne some-kanavat.

Lähetä esittelyteksti ja muut materiaalit (esim. kuvat) osoitteeseen: esa.pietikainen(a)pohjois-savonliikunta.fi tai Whatsappiin 044 491 8062 / Esa

(Kuvien ja videoiden lähettämiseen Whatsapp-sovellus on nopein ja helpoin)

Toivomme, että lähetätte materiaalit joulukuun 2020 aikana. Aloitamme jäsenten esittelyn alkuvuodesta 2021. Julkaisemme materiaaleja sen mukaan mitä vastaanotamme niitä.

Tarkoituksena olisi, että esittelisimme kaikki jäsenemme. Tarvittaessa (esim. jos jäsen ei toimita materiaaleja meille), voimme myös hyödyntää teidän nettisivuilla tai some-kanavissa jo valmista olevaa materiaalia.

Otamme tarvittaessa yhteyttä. Pohjois-Savon Liikunta ry pidättää oikeudet muokata tekstien pituutta.

Lisätiedot:

Esa Pietikäinen

044 491 8062

esa.pietikainen(a)pohjois-savonliikunta.fi