Puijon Pesis ry Vuoden urheiluseura -ehdokkaana Urheilugaalassa!

10.12.2020

Vuoden urheiluseura

Suomen Olympiakomitean kokoaman asiantuntijaraadin valitsemien Vuoden urheiluseura -ehdokkaiden on kokonaisuudessaan oltava loistavia. Vuosittain vaihtuvana valintakriteerinä on vuonna 2020 seuran innovatiivisuus, jolla tarkoitetaan muille seuroille esimerkiksi sopivaa ja eri tavoin seuran aktiviteetteja, kuten harjoituksia, kilpailuja, yhteisöllisyyttä, viestintää tai varainhankintaa edistäviä toimintatapoja ja sovelluksia.

Puijon Pesis ry (pesäpallo, Kuopio) on yksi kolmesta Vuoden urheiluseura -ehdokkaasta!

Puijon Pesis ry tarjoaa toimintaa erilaisille kohderyhmille perheistä höntsääjiin ja liikuntakerholaisiin. Tapahtumilla tuetaan vähävaraisia sekä luodaan yhdenvertaista ja yhteisöllistä pesäpallokulttuuria. Poikkeuskesänä 2020 Korttelipesistä pelattiin 18 kentällä. Digimuodossa tarjottiin ohjeita kotiopetukseen ja harjoitteluun sekä otteluiden livestriimauksia. Junioreille järjestettiin toimintaa maastossa, erityiselämyksenä leiri ilman puhelimia. Kokonaisuutena seura on kehittynyt edustusjoukkueen ympäriltä laajasti liikuttavaksi toimijaksi.

Muina Vuoden urheiluseura -ehdokkaina ovat Pickala Golf Club ry (golf, Siuntio) ja Tampereen Pyrintö ry (yleisseura, Tampere). Urheilugaalan sivulle seurojen esittelyvideoihin pääset tästä