Savon Media Oy Suomen Aktiivisin Työpaikka kilpailun finaalissa!

10.12.2020

Suomen Olympiakomitea myönsi Savon Media Oy:lle 10.8.2020 Suomen Aktiivisin Työpaikka sertifikaatin tunnustukseksi hyvin toteutetusta liikuntaohjelmasta. Sertifikaatin myötä Savon Media tuli mukaan myös Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailuun.


Olympiakomitean muodostama liikunta- ja työelämätoimijoista koostuva asiantuntijaraati on nyt valinnut Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailun kolme voittajaehdokasta. Kilpailun voittajan valitsee digitaalisella äänestyksellä Urheilugaalan Suuri raati, joka koostuu noin 350 jäsenestä. Vuosittaisen kilpailun voittaja palkitaan näyttävästi Urheilugaalassa. Savon Media Oy on valittu kilpailun kolmen finalistin joukkoon!


Suomen Olympiakomitean laatima esittelyteksti:


Savon Media on Keskisuomalainen konserniin kuuluva alueyhtiö, jossa työskentelee noin 140 henkilöä. Viime vuosien aikana Savon Mediassa henkilöstön kokonaisvaltaista hyvinvointia on lähdetty aktiivisesti kehittämään. Vuonna 2019-2020 toteutettu Henkilöstöliikunnalla virtaa ja vireyttä (HEVI)-hanke on toteutettu yhteistyössä paikallisen liikunnan aluejärjestön Pohjois-Savon Liikunnan kanssa. Erityisenä kehityskohteena on ollut arjen aktiivisuuden edistäminen, taukoliikunnan mahdollistaminen sekä sen saaminen säännönmukaiseksi toiminnaksi. Liikkumisen edistämisen työhyvinvointisuunnitelmaan ja toimenpiteisiin on liittynyt myös kokonaisvaltaisempaa näkökulmaa ravitsemus, uni, sekä palautuminen huomioiden.