Työehtosopimuskoulutus seuroille 31.3. ja 8.4. (etänä)

17.3.2021

Hei te seurat, joille työnantajan rooli on ajankohtainen – tätä koulutusta monet seurat ovat jo odottaneet! Liity valitsemaasi koulutukseen alla olevista linkeistä.

Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n ja Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:n välillä on sovittu Urheiluseuroja koskevasta liityntäpöytäkirjasta Urheilujärjestöjen työehtosopimukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että PALTA ry:n jäsenenä olevat urheiluseurat voivat halutessaan erikseen siihen liittymällä alkaa noudattamaan ko. liityntäpöytäkirjaa.

Olympiakomitea järjestää yhdessä Paltan kanssa kaksi työehtosopimuskoulutusta urheiluseuroille. Kouluttajana toimii Paltan Terhi Salonpää. Molemmat koulutukset ovat sisällöltään samanlaisia.

Toiveena on, että seurat, jotka hyödyntävät jo urheilun työehtosopimusta osallistuisivat ensisijassa koulutukseen 31.3. klo 9-11 Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Myöhäisempi aika on ensisijassa niille seuroille, jotka vasta pohtivat työehtosopimuksen hyödyntämistä tai ovat siitä muuten vain kiinnostuneet. Tämä koulutus on 8.4.  klo 14-16 Liity kokoukseen napsauttamalla tätä