Unelmien liikuntapäivä kannustaa liikkeelle

7.5.2021

Unelmien liikuntapäivä kannustaa liikkeelle

Epävarmuus leimaa tällä hetkellä kaikkea toimintaa. Se on kuitenkin varmaa, että Unelmien liikuntapäivää vietetään myös tänä vuonna 10.5. – jo kuudetta kertaa! Varmaa on myös se, että liikkuminen kannattaa aina, ja se on mahdollista monin eri tavoin myös poikkeusoloissa.

Korona-tilanteen jatkuessa varsinaisia tapahtumia ei tänä vuonna järjestetä, mutta voimme silti liikkua vastuullisesti. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen päivä, johon kuka tahansa voi osallistua. Päivän motto on sama kuin aina ennenkin: kaikki tavat liikkua ovat hyviä. Unelmien liikuntapäivä toteutetaan viime vuoden tapaan sosiaalisessa mediassa. Tehdään se tälläkin kertaa yhdessä ja vastuullisesti. Kannustetaan muita, jaetaan hyväksi koettuja tapoja liikkua ja haastetaan yhdessä koko Suomi liikkumaan!

Liikunnan ilo kantaa!

Kuluneen vuoden aikana kaikki päivät eivät varmasti kenellekään ole olleet ihan niitä unelmien liikuntapäiviä. Joillain oma harrastus on ollut tauolla, treenejä ei ole voitu pitää tai tuttu liikuntapaikka on ollut suljettuna. Joidenkin kohdalla se on tarkoittanut sitä, että liikkuminen on jäänyt vähemmälle. Vuosi on myös osoittanut, miten suuri merkitys myös liikunnan sosiaalisella ulottuvuudella on.

Korona on yhteinen koettelemus, mutta se tuo mukanaan myös yhteisen vastuun ja mahdollisuuden huolehtia terveydestä ja hyvinvoinnista. Onko perheessäsi, luokassasi, työyhteisössäsi tai kaveripiirissäsi henkilö, joka kaipaisi sitä, että joku kannustaisi liikkeelle?

#unelmienliikuntapäivä 10.5.

Jokainen voi osallistua Unelmien liikuntapäivään. Päivä tarjoaa mahdollisuuden liikkua yhdessä, vaikka olisimmekin vastuullisesti erillään. Jaa oma liikkumisesi somessa tunnisteella #unelmienliikuntapäivä ja haasta kaverisi mukaan!

Näin helppoa se on:

  1. Miten sinä liikut Unelmien liikuntapäivänä? Kerro se muille nappaamalla kuva omasta liikuntahetkestäsi 10.5.!
  2. Jaa kuvasi Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä tunnisteella #unelmienliikuntapäivä. Lisäämällä omia tunnisteita voit osoittaa tukesi seurallesi tai muulle yhteisöllesi.
  3. Voit myös haastaa kaverin mukaan tägäämällä! Kuka erityisesti tarvitsisi kannustusta tai inspiraatiota?
  4.  Muista nauttia liikkumisen ilosta!