Urheilukortti kutsuu seuroja tapahtumayhteistyöhön

21.6.2021

Syyskuun alussa lanseerattava, mobiilikorttina ladattava Urheilukortti innostaa suomalaisia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin. Erityisesti tavoitteena on saada tapahtumiin uusia urheilun seuraajia sekä monipuolistaa urheilun seuraamista uusiin lajeihin. Urheilukortin kautta halutaan lisätä varsinkin naisten ja nuorten urheilun arvostusta ja mielenkiintoa.


Urheilukortin avulla käyttäjä saa pääsylippuja tapahtumiin edullisemmin, ja osan Urheilukortin hinnasta hän voi ohjata suoraan haluamalleen seuralle. Urheilukortin mobiilisovelluksessa pystytään helposti näkemään, mitä eri lajien urheilutapahtumia on tarjolla koko Suomessa ja ostamaan niihin pääsyliput. Mukana tulee olemaan runsaasti mahdollisuuksia tutustua naisten ja miesten joukkue- ja yksilölajien huipputapahtumiin.

Toivomme, että mahdollisimman moni tapahtumia järjestävä seura näkisi mobiilikortin mahdollisuudet lisätä omien urheilu- ja ottelutapahtumissa kävijöiden määrää, ja sitä kautta osaltaan tukemaan seuran omaa varainhankintaa. Yhteistyö Urheilukortin kanssa on seuralle maksutonta ja helppoa.

Yhteistyöseurat voivat itse päättää, mitkä tapahtumat ne haluavat näkyviin Urheilukortin tapahtumakalenteriin ja tekemään sinne räätälöityjä tapahtumapaketteja. Tapahtumayhteistyön ohella seurat voivat myös välittää Urheilukortteja faneilleen, jäsenilleen ja sidosryhmilleen ja saavat tätäkin kautta lisätuottoja omaan toimintaansa.

Jatkossa mobiilikorttiin tulee myös mm. kilpailuja, arvontoja ja muita etuja urheilukuluttajille. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: www.urheilukortti.fi