Ajankohtaista

Tulosta kohti -tilaisuus on osa Matka hyvään kuntoon -kampanjaa, joka tähtää työntekijän fyysisen kunnon edistämiseen osaksi työelämän laatua, työhyvinvointia ja työn tuottavuuden parantamista. Matka hyvään kuntoon -testirekka saapuu Pohjois-Savoon 29.5.-2.6.2017.
Neljäs Pohjois-Savon Urheilugaala järjestetään Kuopion kaupunginteatterissa perjantaina 27.1.2017. Tilaisuuden järjestää Pohjois-Savon Liikunta ry ja toisena isäntänä on Pohjois-Savon liitto.
Pohjois-Savon Liikunnan ja Kuopion Reippaan järjestämän Kuopio Maraton -tapahtuman ilmoittautuminen on nyt avoinna! Matkavaihtoehtoina on totutusti 10 km kävelen ja juosten, puolimaraton sekä maraton.
Työkuntoon-hankkeessa mukana olevat viisi iisalmelaista seuraa käynnistivät 29.10. yhteistyössä uudet Perheiden Lajilauantait. Mukana on ollut jo yli 100 osallistujaa, lapsia ja aikuisia.
Vuonna 2017 toiminta painottuu strategiamme "Parasta Savolaista Liikettä" mukaisesti seura- ja yhdistystoiminnan elinvoimaisuuteen, lasten ja nuorten liikuntaan, aikuisten liikuntaan sekä kuntayhteistyöhön.
Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Painopisteenä on erityisesti lasten ja nuorten matalan kynnyksen harrastustoiminta, uusi innovatiivinen toiminta ja toiminnan monipuolistaminen.
Kaikissa hankekunnissa järjestetään marras-joulukuussa kuntalaisille avoimia ja maksuttomia Joulukarkeloita/jouluisia tapahtumia.
Pallo-Kerho 37 ry, Floorball Iisalmi FBI ry, Iisalmen Uimarit ry, Iisalmen Visa ry ja Liikuntaseura Ote ry käynnistävät uuden yhteisen matalan kynnyksen ryhmän. Osallistuminen on maksutonta ja ilmoittautua ei tarvitse.
ESR-rahoitteisessa Työkuntoon-hankkeessa mukana oleva Kiuruveden Urheilijat käynnistää uuden aikuisten monipuolisen liikkumisen matalan kynnyksen ryhmän.
ELVO-hankkeen päätösseminaari pidetään teemalla Elinvoimaa ja energiaa työhön´. Kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa puhujina mm. Sari Havas, Mika Sutinen ja Antti Ruuskanen. Kaikille työhyvinvoinnista kiinnostuneille avoin ja maksuton tilaisuus.
RSS ATOM