Ajankohtaista

ELVO-hankkeen päätösseminaari pidetään teemalla Elinvoimaa ja energiaa työhön´. Kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa puhujina mm. Sari Havas, Mika Sutinen ja Antti Ruuskanen. Kaikille työhyvinvoinnista kiinnostuneille avoin ja maksuton tilaisuus.
Kuopion kaupunki on kehittänyt pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti koulujen toimintakulttuuria aktiivisemmaksi. Kehittämistyötä on tehty yhdessä Kuopion kaupungin hyvinvoinnin edistämisen ja kasvun ja oppimisen palvelualueen kanssa vuodesta 2006 alkaen jolloin käynnistyi liikunta- ja kulttuuripolku toimintamalli. Liikkuva koulu toiminnot sulautuivat liikuntapolku toimintamalliin vuonna 2013. Koulut lähtivät mukaan liikkuva koulu hankkeeseen vähitellen. Nyt kaikki 38 Kuopion peruskoulua ovat liikkuvia kouluja.
Pohjois-Savon maakuntaviestijuoksu 2016 juostaan Karttulassa la 1.10.2016 klo 11.00 alkaen.
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myönsi KKI-hanketukea yhteensä 12 terveysliikuntahankkeelle Pohjois-Savoon hakukierroksella 2/2016. Valtakunnallisesti KKI-tukea haki 245 hanketta, joista tukea myönnettiin 113 hankkeelle, yhteensä 230 500€. Seuraava KKI-hanketuen hakuaika on 1.-30.9.
Viestinnän opiskelija Iisa Manninen aloitti maanantaina 30.5.2016 harjoittelun Pohjois-Savon Liikunnalla.
Pohjois-Savon Liikunnan hallinnoima ESR-rahoitteinen Työkuntoon -hanke käynnistyy tänään. Hankkeen osatoteuttajana on Huoltoliitto ry.
Sporttileirin ilmoittautuminen on käynnissä. Varaa paikkasi kesän monipuolisimmalle liikuntaleirille.
Pohjois-Savon Liikunnan hallitus valitsi 21.3 kokouksessaan kuopiolaisen Tiina Heikkisen seurakehittäjä Niina Markkasen sijaiseksi kahden vuoden ajaksi. Niina aloittaa 1.4 uuden Työkuntoon-hankkeen vetäjänä.
RSS ATOM