Ajankohtaista

Finland Ice Marathonin järjestelyistä vastaava Pohjois-Savon Liikunta on tyytyväinen tapahtumaviikon antiin. Rata- ja matkamuutokset eivät lannistaneet järjestäjiä eikä osallistujia, vaan tapahtuma saatiin vietyä läpi hienoissa olosuhteissa.
Pohjois-Savon Liikunta ry ja Pohjois-Savon urheiluakatemia järjestävät yhteistyöllä kaksi Valmentajaklinikkaa kevätkaudella 2016. Klinikoiden teemoina CrossFit (30.3.) ja Seuran valmennusjärjestelmä ja valmennusfilosofia (26.4.).
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myönsi taloudellista tukea neljälle terveysliikuntahankkeelle Pohjois-Savoon vuoden 2016 1.hakukierroksella. Seuraava KKI-hanketukihaku alkaa 1.3.
Vuoden 2016 Finland Ice Marathonin järjestelyt etenevät alkuperäisen suunnitelman mukaisesti ja tällä hetkellä tapahtumaan on ilmoittautunut yhteensä lähes 300 luistelijaa ja pyöräilijää. Lähipäivien sää ratkaisee kilpaillaanko tapahtumassa kokonaisella 12,5 vai lyhyemmällä 7,5 kilometrin radalla.
Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen seurakehittäjän sijaista vastaamaan seuratoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä yhdessä alueemme urheiluseurojen kanssa sekä toimimaan osana PSL:n toteuttamaa liikunnan edistämistyötä.
Pohjois-Savon Liikunnan Valopilkku-verkkolehden vuoden 2016 numero julkaistiin tänään.
Kuopion Tavaratalo Carlsonilla järjestetään Hyvinvointiviikonloppu 5.-6.2, ja myös Pohjois-Savon Liikunta on menossa mukana. Viikonlopun aikana Carlsonilla on roppakaupalla tarjouksia, arvontoja ja tuote-esittelyitä.
Perjantaina 29.1. juhlittiin Kuopion kaupunginteatterilla järjestyksessään kolmatta Pohjois-Savon Urheilugaalaa. Paikalla oli reilut 250 liikunnan ja urheilun ystävää niin omasta maakunnasta kuin maakuntamme ulkopuoleltakin. Palkittujen lista ja kuvia gaalasta nähtävillä urheilugaalan sivuilla.
Kuopio hallissa oli vauhtia ja vilskettä kun päiväkotilapset liikkuivat pienet lapset liikkeelle toimintapäivässä.
Pohjois-Savon Liikunnan kehittämä ja toistakymmentä vuotta toteuttama naisten keväinen Kunnon Askel - liikuntatapahtuma siirtyy Kuopiosta Kunnonpaikkaan Siilinjärven Vuorelaan. 12. Kunnon Askel järjestetään 20. toukokuuta 2016 Kunnonpaikassa ja lähitienoolla viiden sekä kymmenen kilometrin reitteinä. Naisten hauskan liikunnallisen tapahtuman perusluonne säilyy entisenlaisena, mutta siihen tulee lisää uutta oheisohjelmaa.
RSS ATOM