Ajankohtaista

Lumilyhty-arpa on tehokas varainhankintaväline. Kuuden euron hintaisesta arvasta myyjän provisio-osuus on jopa 3 euroa.
Ilo kasvaa liikkuen on uusi valtakunnallinen varhaiskasvatuksen liikkumis- ja hyvinvointiohjelma. Ohjelma on suunniteltu osaksi varhaiskasvatuksen arkea ja se nivoutuu varhaiskasvatuksen liikunnan suosituksiin.
Henkilöstöliikunnan tukeminen monipuolistuu – keinovalikoimassa uusimpana työaikaisen liikkeen lisääminen Henkilöstöliikunnan strateginen suunnittelu ja seuranta ovat lisääntyneet. Työmatkaliikkumisen edellytykset ovat parantuneet ja liikuntasetelien tarjonta sekä itse järjestettävät liikuntapalvelut ovat yleistyneet. Nousevana trendinä huomiota kiinnitetään työaikaisen fyysisen aktiivisuuden lisäämiseen erityisesti paikallaan oloa vaativissa töissä. Seuraavan kahden vuoden aikana painopisteenä tulee olemaan vähän liikkuvien aktivointi.
Urheilun varainhankintaan tarkoitettu Suomen suurin ja monipuolisin tavara-arpajainen Urheilun Unelma-Arpa arpoo huippu-urheilijoita arpamyyjilleen.
Seminaarin teemoina ovat mm. Liikkuva koulu ajankohtaiset asiat, ulkoilmakoulu sekä opetuksen toiminnallistaminen ja siihen liittyvät haasteet.
Juttuaiheina mm. Täydellinen liikuntaviikko, Pesäpallon tenavaleiri. Lisäksi tietoa syksyn koulutuksista, HYMY- ja ELVO-hankkeiden toiminnoista sekä haettavista tuista aikuisten liikuttamiseksi.
Pohjois-Savon Liikunnan, Valon ja Pohjois-Savon kuntien yhteistyössä järjestämä Liikkuva Pohjois-Savo käynnistyy jo elokuussa
Tule mukaan kokeilemaan ja ideoimaan, miten saadaan lisää liikettä arkeen.
Aikuisten terveyttä edistävän liikunnan paikallishankkeisiin on haettavissa taloudellisia lisäresursseja. KKI-hankehaku päättyy 30.9, AVI:n myöntämän rahoituksen aikataulusta tiedotetaan elo-syyskuun aikana.
RSS ATOM