Ajankohtaista

Työkuntoon-hankkeessa mukana olevat viisi iisalmelaista seuraa käynnistivät 29.10. yhteistyössä uudet Perheiden Lajilauantait. Mukana on ollut jo yli 100 osallistujaa, lapsia ja aikuisia.
Vuonna 2017 toiminta painottuu strategiamme "Parasta Savolaista Liikettä" mukaisesti seura- ja yhdistystoiminnan elinvoimaisuuteen, lasten ja nuorten liikuntaan, aikuisten liikuntaan sekä kuntayhteistyöhön.
Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Painopisteenä on erityisesti lasten ja nuorten matalan kynnyksen harrastustoiminta, uusi innovatiivinen toiminta ja toiminnan monipuolistaminen.
Kaikissa hankekunnissa järjestetään marras-joulukuussa kuntalaisille avoimia ja maksuttomia Joulukarkeloita/jouluisia tapahtumia.
Pallo-Kerho 37 ry, Floorball Iisalmi FBI ry, Iisalmen Uimarit ry, Iisalmen Visa ry ja Liikuntaseura Ote ry käynnistävät uuden yhteisen matalan kynnyksen ryhmän. Osallistuminen on maksutonta ja ilmoittautua ei tarvitse.
ESR-rahoitteisessa Työkuntoon-hankkeessa mukana oleva Kiuruveden Urheilijat käynnistää uuden aikuisten monipuolisen liikkumisen matalan kynnyksen ryhmän.
ELVO-hankkeen päätösseminaari pidetään teemalla Elinvoimaa ja energiaa työhön´. Kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa puhujina mm. Sari Havas, Mika Sutinen ja Antti Ruuskanen. Kaikille työhyvinvoinnista kiinnostuneille avoin ja maksuton tilaisuus.
Kuopion kaupunki on kehittänyt pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti koulujen toimintakulttuuria aktiivisemmaksi. Kehittämistyötä on tehty yhdessä Kuopion kaupungin hyvinvoinnin edistämisen ja kasvun ja oppimisen palvelualueen kanssa vuodesta 2006 alkaen jolloin käynnistyi liikunta- ja kulttuuripolku toimintamalli. Liikkuva koulu toiminnot sulautuivat liikuntapolku toimintamalliin vuonna 2013. Koulut lähtivät mukaan liikkuva koulu hankkeeseen vähitellen. Nyt kaikki 38 Kuopion peruskoulua ovat liikkuvia kouluja.
Pohjois-Savon maakuntaviestijuoksu 2016 juostaan Karttulassa la 1.10.2016 klo 11.00 alkaen.
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myönsi KKI-hanketukea yhteensä 12 terveysliikuntahankkeelle Pohjois-Savoon hakukierroksella 2/2016. Valtakunnallisesti KKI-tukea haki 245 hanketta, joista tukea myönnettiin 113 hankkeelle, yhteensä 230 500€. Seuraava KKI-hanketuen hakuaika on 1.-30.9.
RSS ATOM