Ajankohtaista

Pohjois-Savon Liikunnan kehittämä ja toistakymmentä vuotta toteuttama naisten keväinen Kunnon Askel - liikuntatapahtuma siirtyy Kuopiosta Kunnonpaikkaan Siilinjärven Vuorelaan. 12. Kunnon Askel järjestetään 20. toukokuuta 2016 Kunnonpaikassa ja lähitienoolla viiden sekä kymmenen kilometrin reitteinä. Naisten hauskan liikunnallisen tapahtuman perusluonne säilyy entisenlaisena, mutta siihen tulee lisää uutta oheisohjelmaa.
Pohjois-Savon Liikunta ry:n Valopilkku-verkkolehti ilmestyi eilen ja on kaikkien luettavissa Valopilkun verkkosivuilla.
Vuoden 2016 Seuratuen haku aukesi tänään iltapäivällä ja jatkuu 18.12.2015 saakka.
Pohjois-Savon Liikunta ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 18.11 Kuopiossa ja tilaisuudessa vieraili valtakunnallisen liikuntajärjestö Valo ry:n ja Suomen Olympiakomitean pääsihteeri Teemu Japisson.
Tammikuun lopulla on jälleen aika juhlistaa urheiluvuotta 2015. Kuka tänä vuonna palkitaan elämäntyöstään urheilun parissa ja kuka valitaan vuoden nuorisourheilijaksi? Pohjois-Savon Urheilugaalaa vietetään Kuopion kaupunginteatterilla perjantaina 29.1.2016 klo 19 alkaen.
Vuoden 2015 loppuun jatkuvan ESR-rahoitteisen HYMY-hankkeen Seminaari kuopiolaisille yhdistyksille pidetään Kuopiossa la 21.11.2015 klo 9.30-16.30. Teemoina jaksaminen, innostus ja yhteistyö.
Seuratuen työnohjauspäiviä järjestetään syyskaudella 2015 eri puolilla Suomea. Pohjois-Savon osalta tilaisuus pidetään Kuopiossa ke 11.11. klo 17.30-20.30. Tilaisuudessa käsitellään tietoiskutyyppisesti Seuratuki 2016.
Lumilyhty-arpa on tehokas varainhankintaväline. Kuuden euron hintaisesta arvasta myyjän provisio-osuus on jopa 3 euroa.
Ilo kasvaa liikkuen on uusi valtakunnallinen varhaiskasvatuksen liikkumis- ja hyvinvointiohjelma. Ohjelma on suunniteltu osaksi varhaiskasvatuksen arkea ja se nivoutuu varhaiskasvatuksen liikunnan suosituksiin.
Henkilöstöliikunnan tukeminen monipuolistuu – keinovalikoimassa uusimpana työaikaisen liikkeen lisääminen Henkilöstöliikunnan strateginen suunnittelu ja seuranta ovat lisääntyneet. Työmatkaliikkumisen edellytykset ovat parantuneet ja liikuntasetelien tarjonta sekä itse järjestettävät liikuntapalvelut ovat yleistyneet. Nousevana trendinä huomiota kiinnitetään työaikaisen fyysisen aktiivisuuden lisäämiseen erityisesti paikallaan oloa vaativissa töissä. Seuraavan kahden vuoden aikana painopisteenä tulee olemaan vähän liikkuvien aktivointi.
RSS ATOM