Ajankohtaista

Pohjois-Savon Liikunta ry:n hallitus valitaan kahden vuoden välein ja tämä uuden hallituksen valinta tehdään PSL:n syyskokouksessa.
Liikuntaleikkikoulu on 3–6-vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus, tuntimallit ja toimintatapa edistävät pienten lasten liikuntaa mm. urheiluseuroissa, MLL -yhdistyksissä, seurakunnissa ja päivähoidossa. Ilmoittaudu koulutukseen ja käynnistä liikuntaleikkikoulu toiminta.
Pohjois-Savoon myönnettiin KKI-tukea yhteensä 16 800€ seitsemälle eri hankkeelle.
Pohjois-Savon Liikunnan Sporttileirillä liikuttiin monipuolisesti ja pidettiin hauskaa yhdessä. Kiitos kaikille, ensi vuonna uudestaan!
Kaikki Pohjois-Savon yhdeksäntoista kuntaa ovat päättäneet järjestää yhdessä Pohjois-Savon Liikunta ry:n kanssa täydellisen liikuntaviikon, jonka tavoitteena on lisätä liikettä arjessa. Tämä kyseinen viikko on vko 40 eli 28.9.-4.10.2015. Poikkeuksena on Varkaus, jossa viikko toteutetaan jo 31.8.-6.9.
Toimiston kesäaika 1.6.-3.8. Ma 11.00-15.00 Ti-To 9.00-15.00 Pe 9.00-14.00
Tapahtuman aikana nähtiin monenlaista keliä, oli kovaa puuskittaista tuulta, sadetta, aurinkoa sekä mukavan tuuletonta ja leppoisaa keliä! Näissä olosuhteissa noin 250 naista kävi juoksemassa tai kävelemässä 5km tai 10km lenkin.
Pohjois-Savon Liikunta hakee viestintäassistenttia Kuopio Maraton 2015 -tapahtumaan sekä muihin PSL:n viestinnän tehtäviin.
Tämän päivän Valopilkussa mm. seuratuesta, ‪#‎Munliike‬ -kampanjasta ja syksyllä järjestettävästä Täydellinen liikuntaviikko Pohjois-Savossa tempaukseta.
Kunnon Laiva on liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin parissa työskentelevien koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Viikonlopun risteilyllä on luvassa iloista ja rentoa menoa, asiantuntijoiden luentoja, virkistäviä liikuntahetkiä, monipuolinen näyttelyosasto, toimijoiden kohtaamisia ja viihdettä. Tervetuloa mukaan verkostoitumaan, virkistymään ja viihtymään!
RSS ATOM