Ajankohtaista

Urheilun varainhankintaan tarkoitettu Suomen suurin ja monipuolisin tavara-arpajainen Urheilun Unelma-Arpa arpoo huippu-urheilijoita arpamyyjilleen.
Seminaarin teemoina ovat mm. Liikkuva koulu ajankohtaiset asiat, ulkoilmakoulu sekä opetuksen toiminnallistaminen ja siihen liittyvät haasteet.
Juttuaiheina mm. Täydellinen liikuntaviikko, Pesäpallon tenavaleiri. Lisäksi tietoa syksyn koulutuksista, HYMY- ja ELVO-hankkeiden toiminnoista sekä haettavista tuista aikuisten liikuttamiseksi.
Pohjois-Savon Liikunnan, Valon ja Pohjois-Savon kuntien yhteistyössä järjestämä Liikkuva Pohjois-Savo käynnistyy jo elokuussa
Tule mukaan kokeilemaan ja ideoimaan, miten saadaan lisää liikettä arkeen.
Aikuisten terveyttä edistävän liikunnan paikallishankkeisiin on haettavissa taloudellisia lisäresursseja. KKI-hankehaku päättyy 30.9, AVI:n myöntämän rahoituksen aikataulusta tiedotetaan elo-syyskuun aikana.
Pohjois-Savon Liikunta ry:n hallitus valitaan kahden vuoden välein ja tämä uuden hallituksen valinta tehdään PSL:n syyskokouksessa.
Liikuntaleikkikoulu on 3–6-vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutus, tuntimallit ja toimintatapa edistävät pienten lasten liikuntaa mm. urheiluseuroissa, MLL -yhdistyksissä, seurakunnissa ja päivähoidossa. Ilmoittaudu koulutukseen ja käynnistä liikuntaleikkikoulu toiminta.
Pohjois-Savoon myönnettiin KKI-tukea yhteensä 16 800€ seitsemälle eri hankkeelle.
RSS ATOM